Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική συνάντηση για τα ευρωπαϊκά προγράμματα με συνεργασία Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αττικής και ΚΕΔΕ




Πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015,  στην Ελευσίνα, η ενημερωτική συνάντηση που διοργανώθηκε από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Γραφείο Ισότητας της ΚΕΔΕ με θέμα τα ευρωπαϊκά ανταγωνιστικά προγράμματα, ειδικότερα δε το πρόγραμμα «Ευρώπη για τους Πολίτες, 2014-2020».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, κ. Γ. Βασιλείου, στο σύντομο χαιρετισμό του κατά την έναρξη της συνάντησης, ευχαρίστησε για τη συνεργασία, τις εκπροσώπους του Γραφείου Ισότητας της ΚΕΔΕ, κ. Ανθή Βαλαβάνη και κ. Βασιλική Γκοτσοπούλου και το αρμόδιο στέλεχος του Υπ. Εσωτερικών, κ. Α. Καρβούνη, για τη συμμετοχή του στην εν λόγω συνάντηση και την παρουσίαση του θέματος, τονίζοντας ότι «η συνεργασία, η σύμπραξη,
η συνένωση δυνάμεων αποτελούν ουσιώδεις συνθήκες για την βιώσιμη ανάπτυξη στην περιοχή μας, συνεργάζεται συστηματικά με τους Δήμους της περιοχής και τους υπόλοιπους θεσμικούς φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Μεγαρέων, κ. Βασιλική Μαυροειδή, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Μεγαρέων, κ. Ιωάννης Σταμούλης, η ειδική συνεργάτιδα του Δημάρχου Ελευσίνας, κ. Ευαγγελία Μακρή, Προϊστάμενοι Διευθύνσεων και Τμημάτων των Δήμων Ασπροπύργου, Μεγαρέων, Ελευσίνας, Προϊστάμενοι Διευθύνσεων και Τμημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, καθώς και εισηγητές των Υπηρεσιών των  Δήμων και της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια