ΝΕΑ ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στο Κέντρο Εργασίας Αναπήρων, κάθε πρωί τα άτομα με αναπηρία έξω από τα κάγκελα του προαύλιου χώρου, είχαν τοποθετήσει ένα πάγκο (τραπέζι) για να εκθέτουν τις δημιουργίες τους όπως, γλάστρες, κουμπαράδες κτλ. και να εξασφαλίζουν το χαρτζιλίκι τους αλλά και τα μπράβο από την αγάπη του κόσμου που τους θαυμάζει καθημερινώς. Δυστυχώς όμως, η βιτρίνα (πάγκος) που ήταν βιδωμένος στο πεζοδρόμιο, εκλάπη κατά περίεργο τρόπο. Αναρωτιόμαστε, τι θα το κάνουν αυτοί που το πήραν; Για τα άτομα με αναπηρία ήταν
εργαλείο που βοηθούσε την προσπάθειά τους και τους έδινε τη δυνατότητα να συναλλάσσονται, να απεγκλωβίζονται και να συμμετέχουν στο κοινωνικό σύνολο με τον πιο απλό τρόπο. Η αξία του αντικειμένου ήταν μηδαμινή. Η βλάβη όμως και η αναταραχή που προκάλεσε η απώλειά του, είναι ανεπανόρθωτη, ακόμα και αν η αποκατάσταση γίνει άμεσα.

Υ.Γ.: Θα πρέπει οι αρμόδιες υπηρεσίες να λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους την παραβατικότητα αλλά και την επικινδυνότητα που κυριαρχεί τις νυχτερινές ώρες στο Πάρκο Πόλης στον Δήμο Φυλής.     



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια