Φρίκη στα Λιόσια: Του έριξαν δυνατό οξύ και τον έκαψαν



Την άκρη του νήματος μετά τον εντοπισμό απανθρακωμένου πτώματος στο πάρκο των Σαράντα Μαρτύρων στα Λιόσια αναζητά η αστυνομία. Τα πρώτα στοιχεία οδηγούν σε ένα άγριο έγκλημα

Ο δράστης ή οι δράστες ήθελαν να εξαφανίσουν οτιδήποτε θα τους συνέδεε με τη δολοφονία αλλά και την ταυτότητα του θύματός τους. Έτσι, έβαλαν φωτιά για να κάψουν το άψυχο σώμα.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε, το απόγευμα της Τρίτης, από τους περίοικους και όταν έφτασε στο
σημείο κι έσβησε τη φωτιά, ανακάλυψε το μακάβριο εύρημα.

Αυτό που αντίκρισαν οι Πυροσβέστες και οι αστυνομικοί ξεπερνάει και την πιο νοσηρή φαντασία. Ένα πτώμα τελείως απανθρακωμένο, τόσο που δεν μπορεί κανείς να καταλάβει αν το θύμα είναι άνδρας ή γυναίκα. Μόνο εκτίμηση μπορεί να γίνει, πως ίσως το θύμα να είναι άνδρας.

Εκείνο που σοκάρει ακόμη περισσότερο τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης είναι πως οι δράστες μάλλον έλουσαν πρώτα το άψυχο σώμα του θύματός του με δυνατό οξύ και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά.

Αυτό που βρέθηκε ήταν ένα παντελώς απανθρακωμένο πτώμα, με μοναδική εξαίρεση το δεξί πόδι του θύματος, από το οποίο βγαίνει, σε πρώτη φάση και η εκτίμηση πως πρόκειται για άνδρα.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
πηγή:http://www.newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια