«Σκίζει» το τουρνουά αναρρίχησης στη Φυλή


    Mεγάλη επιτυχία σημειώνει το 1ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης που πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Απριλίου 2015 στη Φυλή, με οργανωτή τον Ορειβατικό Σύλλογο Φυλής (ΕΠΟΣ ΦΥΛΗΣ) και συμπαραστάτες το Δήμο Φυλής και την Περιφέρεια Αττικής. Εκατοντάδες φίλοι των σπορ του βουνού βρέθηκαν το Σάββατο, 25 Απριλίου στη Φυλή και επιδόθηκαν στην αναρρίχηση στα αναρριχητικά της πεδία.
«Το αναρριχητικό Πάρκο της Φυλής είναι το σημαντικότερο της Αττικής», σημείωσε το απόγευμα της ίδιας μέρας, μιλώντας στη σεμνή τελετή έναρξης, η Πρόεδρος του ΕΠΟΣ Πόπη Δηλαβεράκη.
Τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και τους αθλούμενους
καλωσόρισε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς. «Σας θέλουμε όλους μαζί στην προσπάθεια να αναδείξουμε τις φυσικές ομορφιές του Δήμου μας», τόνισε.
Την χαρά του εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος Φυλής Σπύρος Μπρέμπος, επισημαίνοντας ότι στόχος τη διοίκησης Παππού είναι να μετατρέψει τη Φυλή σε προορισμό για όλη την Αττική κι ευχαρίστησε για τη βοήθειά τους την Πρόεδρο Ελένη Λιάκου και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Φυλής
Ραντεβού στο 2ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης έδωσε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής Αργύρης Αργυρόπουλος, ο οποίος συνεχάρη τον ΕΠΟΣ ΦΥΛΗΣ για τη διοργάνωση κι ευχαρίστησε για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθειά τους, τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού, Γιώργο Μαυροειδή, τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Γκίκα Χειλαδάκη, τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Μιχάλη Οικονομάκη και όλους τους εργαζομένους οι οποίοι εργάστηκαν για την επιτυχία της διοργάνωσης. 

Παρευρέθηκε ακόμη και συνεχάρη τους διοργανωτές ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Δώρα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια