Κλειστή η Παιδική Χαρά στο Πάρκο Πόλης.



    Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος η Παιδική Χαρά στο Πάρκο Πόλης θα παραμείνει κλειστή από Δευτέρα 27-4 μέχρι και την Τετάρτη 29-4 για συντήρηση.
«Η συγκεκριμένη παιδική χαρά είναι έργο του Χρήστου Παππού κι αποτελεί ένα από τα χρησιμότερα έργα που επιτελέσαμε ως Διοίκηση στο Δήμο Άνω Λιοσίων, επειδή απευθύνεται
στο ζωτικότερο κομμάτι του πληθυσμού. Όλοι αναγνωρίζουν αποτελεί ζωντανή διαφήμιση και σημείο αναφοράς για το Δήμο μας, καθώς αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πλέον σύγχρονες παιδικές χαρές σε όλη τη Χώρα». 
  Αυτά είχε δηλώσει  ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος στις 19/4/15 ελπίζουμε αυτή η "ζωντανή διαφήμιση" να μην αναγκάζει τους γονείς να διασχίζουν την επικίνδυνη διασταύρωση ή να χρειάζεται να περπατούν εκατοντάδες μέτρα για ένα μπουκαλάκι δροσερό νερό . Πριν ένα μήνα άλλωστε  το Παράπονο Φυλής  είχε γίνει δέκτης παραπόνων ΕΔΩ από γονείς για την εγκατάλειψη της παιδικής χαράς και την έλλειψη κυλικείου

Παραπονιάρης





Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ειμαστε σιγουροι οτι ο δημαρχος δεν θα βαλει σε κινδυνο τα παιδια μας και θα ανοιξει το κυλικειο.Δικο του εργο ειναι εξ αλλου.Γιαυτο μην κρινουμε χωρις να δουμε πρωτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή