Μετανάστης ο Σάββας Σάββας.



   Φήμες έφταναν στα αυτιά μας το προηγούμενο διάστημα πως άτομα που έχουν εμπλακεί με τα διοικητικά και τα  κοινά στο δήμο μας ετοιμάζονται να μεταναστεύσουν για εργασία εκτός Ελλάδας.
    Τελικά μόνο φήμες δεν ήταν αφού όπως μας εξήγησε ο εμπνευστής της κύριος Σάββας ετοιμάζονται άτομα που έχουν
μάθει να δουλεύουν και όχι να "βολεύονται" να φύγουν για το εξωτερικό. Από ότι μας είπε, η αποστολή αποτελείται από δώδεκα άτομα , επαγγελματίες οι περισσότεροι στην περιοχή. Εκεί  για ένα με ενάμιση μήνα θα εργαστούν σαν μπογιατζήδες τα πρωινά.  Ο στόχος όμως είναι διπλός αφού εκτός από την οικονομική ανάσα που θα πάρουν,  θα επιχειρήσουν  να κλείσουν συμφωνίες για μελλοντικές εργασίες με ελληνικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην εκεί περιοχή.
     Από ότι χαρακτηριστικά ανέφερε , στις βαλίτσες τους εκτός από τις μπατανόβουρτσες θα έχουν και έντυπο υλικό από τις επιχειρήσεις που έχουν ή εκπροσωπούν. Το μεγάλο στοίχημα είναι οι συμφωνίες που θα κλειστούν. Αυτές , θα δώσουν νέα ζωή στις επιχειρήσεις αλλά και δεκάδες θέσεις εργασίας σε άτομα από την περιοχή μας. 
     Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα το όλο εγχείρημα να πετύχει ώστε να καταφέρουν να φέρουν μια μικρή όαση στην περιοχή μας που μαστίζεται από την ανεργία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια