Οι αστοιχείωτοι του Δήμου Φυλής, βάφτισαν Φατούρο...τον Μαρκάτο!


''Παραπολιτικής το Ανάγνωσμα''

Εκτός από εξυπνάκηδες είναι αστοιχείωτοι και αδαείς στο γραφείο τύπου του Δήμου Φυλής, αφού πάνω στην βιασύνη τους και την κωλοπιλάλα τους να βγάλουν δελτίο τύπου με την δήθεν παρέμβαση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού στο συνέδριο της Περιφέρειας Αττικής για την διαχείριση των απορριμμάτων, έγιναν και Νονοί ! Βάφτισαν τον πρώην Πρύτανη του Πολυτεχνείου Νίκο Μαρκάτο σε Δήμήτρη Φατούρο!


Κάπως έτσι είχαν κάνει και με τον Γιάννη Μαυροειδάκο πριν λίγο καιρό...τον βάφτισαν Πρόεδρο του Πάρκου Τρίτσης! Βέβαια έπεσε το σχετικό κράξιμο από τον Αντιδήμαρχο Αγίων Αναργύρων Γιάννη Ελαιοτριβάρη και κάπου τα γύρισαν, αλλά το πιο ωραίο στην
υπόθεση του πάρκου ήταν όταν ενημερώθηκε τηλεφωνικά ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης για το τι λένε στη Φυλή. Η πλάκα η μεγάλη ήταν, όταν ρωτήθηκε ο Παχατουρίδης εάν έχει βάλει πρόεδρο του Πάρκου Τρίτσης τον Μαυροειδάκο γιατί αυτό λέγετε και αυτός ρώτησε με απορία...ποιος είναι αυτός ο Μαυροειδάκος; Εγώ δεν έβαλα κανέναν Μαυροειδάκο Πρόεδρο στο Πάρκο Τρίτσης, πλάκα κάνετε; Και όταν του εξήγησαν τι ακριβώς συμβαίνει, καλύτερα μην γράψουμε τι είπε, γιατί είναι αυστηρώς...ακατάλληλα.

Δείτε την φωτογραφία με την λεζάντα παρακάτω που την συνοδεύει.

3) Ο Χρήστος Παππούς στο έδρανο του αμφιθεάτρου, με τον πρώην Πρύτανη του Πολυτεχνείου Δημήτρη Φατούρο και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Φυλής, Αργύρη Αργυρόπουλο.
πηγή:http://pitsounicity.gr/dimos-fylis/4168-oi-astoixeiotoi-tou-dimou-fylis-vaftisan-fatoyro-ton-markato

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια