Στην κοσμική ταβέρνα "ο Κάκιας" έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα η Ριζοσπαστική Κίνηση

Άνω Λιόσια 8-2-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία, κόπηκε το Σάββατο το βράδυ, 7-2-2015, παρουσία πλήθους μελών και φίλων στην κοσμική ταβέρνα «ο Κάκιας» στη Χασιά, η πρωτοχρονιάτικη πίτα της Δημοτικής Παράταξής μας.
Το πρώτο κομμάτι έκοψε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Κώστας Λουμιώτης αφιερώνοντάς το στην Παράταξη. Προηγήθηκε ομιλία του προς τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, ο  βουλευτής Γιάννης Δέδες, η υποψήφια βουλευτής Κατερίνα Καράλη, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Βασιλείου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αριστέα Βάβουλα, ο πρώην Δήμαρχος Άνω Λιοσίων Σταμάτης Γεώργας, ο πρώην Δήμαρχος Καματερού Βασίλης Κατσαρός, ο Επικεφαλής της Δημοτικής
Παράταξης «ΑΧΑΡΝΕΙΣ - Αυτόνομη Ριζοσπαστική Κίνηση» Οδυσσέας Καμπόλης, ο Τοπικός Σύμβουλος και υπεύθυνος Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαρνών Σώστης Δακτυλίδης, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΕΥΠΟΛΙΣ» Γιώργος Αβράμης. Επίσης, μας τίμησαν το μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Θωμάς Μπιζάς, ο Συντονιστής της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Φυλής και μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Αττικής Κώστας Παπαντώνης, ο Αναπληρωτής Συντονιστής της Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής και μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Αττικής και πρώην Δημοτικός σύμβουλος Φυλής Κώστας Βάβουλας, ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ στη Φυλή Νίκος Λιόσης, ο Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Λίμνης Μιχάλης Μιχαηλίδης, ο Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσουκλιδίου Νίκος Νικολόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θρακών και Μακεδόνων Νίκος Πουρλίτης, η Πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Αλληλεγγύης του Δήμου Φυλής «Σ’ ΑΓΑΠΩ» Έλενα Σερεπίσου, αντιπροσωπεία από τον Πεζοπορικό Σύλλογο Φυλής, ομάδα καθηγητών συνδικαλιστών από το τοπικό σωματείο τους, την ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Φυλής, πολλά τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής, αλλά και πρώην υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι όπως οι κ.κ Σταύρος Δράκος και Νίκος Καμπόλης.


Γραφείο τύπου της
Ριζοσπαστικής Κίνησης Φυλής


 Ακολουθεί η ομιλία του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης κ. Κώστα Λουμιώτη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια