Σχόλιο της Καράλη Κατερίνας για το Μάκη Βορίδη


ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΡΑΛΗ

Λίγες ημέρες πριν τις πιο κρίσιμες εκλογές στη μεταπολεμική ιστορία, κάποιοι επιμένουν να παίζουν με τα εμφυλιοπολεμικά αντανακλαστικά. 
Με ακραία ρητορική μας γυρνούν σε σκοτεινές εποχές που επιτέλους οφείλουμε να αφήσουμε πίσω μας. Οι νοσταλγοί του μαύρου παρελθόντος πρέπει να ξέρουν ότι η Αριστερά έρχεται για να ενώσει, όχι για να διχάσει. 

Έρχεται να τελειώσει με τις πολιτικές κοινωνικής κατεδάφισης, που υπηρέτησε ο κ. Βορίδης καθώς και με την υποτέλεια στα ξένα και ντόπια συμφέροντα. Κι αν κάποιοι έχουν σήμερα το θράσος να μιλάνε για εθνικό συμφέρον ας ξέρουν τούτο: Σήμερα, μετά από 5 χρόνια μνημονιακής καταστροφής, μόνος δρόμος για την ανάκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας είναι η διαπραγμάτευση για το χρέος που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μια διαπραγμάτευση που θα καταστήσει τη χώρα από πειραματόζωο, αξιοπρεπές μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ας σταματήσουν, λοιπόν, όσοι οδήγησαν στη λεηλασία τη δημόσια περιουσία και στην υποτέλεια έναν ολόκληρο λαό να κουνάνε το δάχτυλο στην Αριστερά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια