Ευχαριστήρια Επιστολή


 Το Σάββατο, 13-12-14, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Δήμο μας μια φιλανθρωπική εκδήλωση με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου «ΦΛΟΓΑ», που φροντίζει παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις.  Η οργάνωση και υλοποίηση της εκδήλωσης έγινε με τη συμμετοχή πολλών συλλογικοτήτων. Η ανταπόκριση και η αγάπη του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που οδήγησε στη σκέψη να επαναληφθεί παρόμοια δράση με συμμετοχή περισσότερων συλλόγων.
     ‘’ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ’’ ήταν το σύνθημα που ψιθυριζόταν κατά τη διάρκεια
της εκδήλωσης όπου μικροί και μεγάλοι ψυχαγωγήθηκαν και διασκέδασαν με την καρδιά τους.
     Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλαν επίσης και οι προσφορές αρκετών ατόμων και καταστημάτων που χρωμάτισαν με το δικό τους τρόπο αυτήν τη συλλογική προσπάθεια.
     Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους:
Κώστα Σπυρόπουλο για το υπέροχο θεατρικό του, το χορευτικό του συλλόγου «Αρκάδων», το βιβλιοπωλείο «το Μαθητικό», το κατάστημα «Χρυσάνθη», τον «Α.Π.Ο Ακράτητος», το φωτόραμα «Μαρίνα», το στέκι «Τυφλόμυγα», το καφεμαγειρείο  «Το Μαγαζί», τη Ρεγγίνα Μουδατσάκη για τον κλόουν, το φούρνο Καφέτζη, το ανθοπωλείο «Κήπος»,το μίνι μάρκετ Π.Τομαράς και το ζογκλέρ Βαγγέλη Κυριάκο.
   Οι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης (σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 5ου και 6ου δημοτικού, σύλλογος Αγαπώ, πολιτιστικοί σύλλογοι Γεννηματά, Λίμνης, Τσουκλιδίου και Ριζοσπαστική Κίνηση Φυλής) ευχαριστούμε όλους όσοι μας στήριξαν και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευτυχία σε εσάς και στις οικογένειες σας.
                                                                                                        ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια