Δωρεάν εξετάσεις κι ενημέρωση στα ΚΑΠΗ του Δήμου Φυλής



Τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης ευκαιριακών λοιμώξεων και διάφορων παθολογικών καταστάσεων, θα έχουν τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Φυλής, σε μια σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσουν τα ΚΑΠΗ και η Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Φυλής, σε συνεργασία με τα ΤΕΙ Αθηνών.
Οι ενημερωτικές ομιλίες θα πραγματοποιηθούν από την Καθηγήτρια Εφαρμογών Κοινοτικής Νοσηλευτικής ΤΕΙ Αθηνών, κα Μαρία Αθανασοπούλου και τους σπουδαστές των ΤΕΙ Αθηνών.
Ειδικότερα, στο Α’ ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων, η κα Αθανασοπούλου και οι σπουδαστές των ΤΕΙ θα παρουσιάσουν την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, ώρα 09:30 το πρωί, ενημερωτική ομιλία με θέμα «Προφυλάξεις στις ευκαιριακές λοιμώξεις».
Επίσης, την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, ώρα 09:30 το πρωί, θα παρουσιάσουν ενημερωτική
ομιλία με θέμα «Αρτηριακή πίεση – Χοληστερόλη – Διαβήτης»
 Αντίστοιχα, στο ΚΑΠΗ Ζεφυρίου, η κα Αθανασοπούλου και οι σπουδαστές των ΤΕΙ θα παρουσιάσουν την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, ώρα 09:30 το πρωί, ενημερωτική ομιλία με θέμα «Πρόληψη πτώσεως».
Επίσης, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, ώρα 09:30 το πρωί, θα παρουσιάσουν ενημερωτική ομιλία με θέμα «Οστεοπόρωση».
Στο πλαίσιο των ενημερωτικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν τόσο στο Α’ ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων όσο και στο ΚΑΠΗ Ζεφυρίου, και δωρεάν μετρήσεις σακχάρου και αρτηριακής πίεσης.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια