Και ξαφνικά γέμισε Celebrities και Golden Boys η Χασιά!


  
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ «ΕΥΠΟΛΙΣ», ΣΤΡΑΣΗΓΟΥ ΛΙΟΣΗ 36, ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ 13341,
 Τηλ.- Fax: 210 2482327

Πληροφορίες:
Γρ. Τύπου Ανεξάρτητης Κίνησης Δημοτών «Εύπολις»
Mob: 6977.425.525
Τηλ.- Fax: 210.24.82.327
Url: www.facebook.com/Efpolis.
E-mail: geo2935@hol.gr

Φίλες και ϕίλοι,
Καλωσορίζουμε και εμείς τον πρώην Υπουργό και νυν Ευρωβουλευτή της Ν.Δ., κο. Κεϕαλογιάννη Μανώλη στο Δήμο που γέννησε την Δημοκρατία .
Δυστυχώς καλούμαστε να το κάνουμε μέσω των τοπικών Μ.Μ.Ε. με Δελτίο Τύπου (ΔΤ) . Η διοικούσα Δημοτική Αρχή ΔΕΝ προέβλεψε εθιμοτυπικά και όπως ορίζει το πρωτόκολλο να καλέσει σύσσωμο το ΔΣ ή τουλάχιστο τους επικεϕαλείς των Δημοτικών Παρατάξεων.
- Ποιος ο λόγος άραγε που ενώ μία τόσο σοβαρή και επίσημη προσωπικότητα επισκέϕτηκε το Δήμο μας , θεωρήθηκε από κάποιους ότι η επίσκεψη αυτή θα πρέπει να γίνει σε πολύ
στενό – οικογενειακό περιβάλλον ? ( μεταξύ μας δηλαδή ) .
- Ήταν όντως μία εθιμοτυπική επίσκεψη ρουτίνας και ϕιλίας του πρώην Υπουργού ή μήπως συζητήθηκαν και διάϕορα άλλα θέματα ατζέντας κάτω από το τραπέζι ?
- Καλές και σοβαρές οι προσκλήσεις για τους αγιασμούς των Παιδικών Σταθμών και Νηπιαγωγείων – δεν λέω – αλλά εξίσου σοβαρή και εποικοδομητική θα ήτανε η παρουσία μας στην εν λόγω επίσκεψη του κου Υπουργού για το καλό του τόπου μας. Εκτός αν οι παρευρισκόμενοι – διοργανωτές του πάνελ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ήταν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι σας .
- Ελπίζουμε να χουμε μία ενημέρωση για τα θέματα της ατζέντας που συζητήθηκαν κε Δήμαρχε με τον κο Υπουργό . Η θα κρατήσετε μυστική την θεματολογία όπως κάνατε και κατά την επίσκεψη του κου Υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. στο γραϕείο σας , που τελικά δεν μάθαμε απολύτως τίποτα για το τι συζητήθηκε σε αυτήν ?
ΥΓ. :
1. Σίγουρα πάντως ο Μανώλης ………. κε Δήμαρχε δεν ξύπνησε ένα καλό πρωί και είπε ας πεταχτώ να πιω ένα ζεστό τσάι στην όμορϕη Χασιά !!!!!!!!!!!!!!!!!!
2. Φαίνεται πάντως ότι ο Δήμος μας έχει κεντρίσει το ενδιαϕέρον και έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών το τελευταίο χρονικό διάστημα . Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ……………………… ! Εμείς θα είμαστε εδώ ϕυλάσσοντας Θερμοπύλες όπως έχουμε δεσμευτεί στο λαό του Δήμου Φυλής . Αν κάποιοι θέλουν να το ξεχάσουμε είναι βαθιά νυχτωμένοι . Εμείς θα τους το θυμίζουμε καθημερινά .
Αυτά προς το παρόν .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια