ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:Ιδιωτική επίσκεψη του κ. Κεφαλογιάννη



Φυλή, 31 Οκτωβρίου 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Άνθρακες αποδείχθηκε ο θησαυρός της επίσκεψης του ευρωβουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Μανόλη Κεφαλογιάννη στη δημοτική κοινότητα Φυλής, επίσκεψη την οποία κράτησε επτασφράγιστο μυστικό η δημοτική αρχή και διατυμπάνισε με πλούσιο φωτογραφικό υλικό στη συνέχεια.

Στην πραγματικότητα δεν είχε καν το χαρακτήρα εθιμοτυπικής επίσκεψης αλλά ιδιωτικής, εφόσον το τιμώμενο πρόσωπο δεν μετέβη στο κεντρικό δημαρχείο του δήμου αλλά ούτε κλήθηκαν να συμμετέχουν σε αυτή οι επικεφαλής και τα μέλη των δημοτικών παρατάξεων.

Ως ιδιωτική επίσκεψη και μόνο μπορεί να την εκλάβει η παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, διότι όταν εκτίθενται τα θεσμικά προβλήματα του δήμου σε Έλληνες ευρωβουλευτές, δεν νοείται αυτό να γίνεται εν κρυπτώ και παραβύστω και εν αγνοία των μελών του δημοτικού συμβουλίου.

Ως ιδιωτική επίσκεψη και μόνο μπορεί να την εκλάβει η
παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, διότι ο κ. Κεφαλογιάννης, όπως προκύπτει από το μοναδικό... αποδεικτικό στοιχείο της επίσκεψης, το δελτίο Τύπου, «τράβηξε το αυτί» στη διοίκηση του δήμου, λέγοντας ουσιαστικά ότι πρέπει να σταματήσουν τα λόγια και να ξεκινήσουν τις πράξεις.

Ως ιδιωτική και μόνο μπορεί να εκλάβει η παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ την επίσκεψη ενός ευρωβουλευτή της ΝΔ, εν μέσω εκλογικών σεναρίων, όταν ο δήμος πρέπει να είναι, θεσμικά και επίσημα, μακριά από πολιτικά κόμματα.

Ως ιδιωτική και μόνο μπορεί να εκλάβει η παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ την επίσκεψη, γιατί απεδείχθη ότι ο κ. Κεφαλογιάννης δεν κόμιζε τίποτε ενισχυτικό στις βαλίτσες του για το δήμο. Τουναντίον, έφυγε με δώρο ένα βιβλίο για τα μοναστήρια της Πάρνηθας, που είχε εκδώσει το 2004 η διοίκηση του Δημήτρη Μπουραίμη. Είναι απολύτως κατανοητό. Αν ο πρώην υπουργός θελήσει στα γεράματα να μονάσει, η δημοτική αρχή του έδωσε τη δυνατότητα να πληροφορηθεί που θα πάει και γιατί.

Ως ιδιωτική και μόνο μπορεί να εκλάβει η παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ την επίσκεψη, διότι η κοινωνική ένταξη, στην οποία αναφέρθηκε, επίσημα, η διοίκηση του δήμου δεν αφορά ΡΟΜΑ (δηλαδή μειονότητες με ιδιαίτερα δικαιώματα) αλλά τσιγγάνους, Έλληνες πολίτες, με δικαιώματα και υποχρεώσεις.

Ως ιδιωτική και μόνο μπορεί να εκλάβει η παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ την επίσκεψη, διότι κάποια στιγμή θα πρέπει και η ίδια η δημοτική αρχή να μάθει ότι δεν έχει μόνο δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις, τις οποίες καλό θα είναι να ασκεί.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια