Επιτυχής η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

                                                                                            Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, 2014

Μεγάλη ανταπόκριση στην 1η Αιμοδοσία του Ιερού Ναού του Αγίου  Κωνσταντίνου  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θερμή ανταπόκριση από αιμοδότες είχε το κάλεσμα της Ενορίας του Αγίου Κωνσταντίνου, που το πρωί της Κυριακής 21 Σεπτεμβρίου διοργάνωσε την πρώτη της εθελοντική αιμοδοσία, που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού»
Αξίζει να σημειωθεί πως το όλο εγχείρημα ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Φυλής Θανάση Σχίζα ο οποίος είναι και υπεύθυνος στο Φαρμακευτικό Τμήμα του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Ο ίδιος σε συνεργασία αρχικώς με τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Φυλής και τον εφημέριό του πατέρα Μηνά και
εν συνεχεία με τον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου κι Ελένης και τον πατέρα Φανούριο με την ολόπλευρη στήριξη και της Μητρόπολης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως προχώρησαν στην Δημιουργία Τράπεζας Αίματος με στόχο να καλύπτονται όλες οι ανάγκες τον συμπολιτών μας. 
Ήδη η Τράπεζα Αίματος έχει δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής αφού έχει καταφέρει να καλύψει ανάγκες, με 37 φιάλες αίμα. Πρόθεση είναι αυτή η προσπάθεια να βρει κι άλλους συμπαραστάτες και να ενισχυθεί. Τα μηνύματα πάντως από την 1η Αιμοδοσία του Αγίου Κωνσταντίνου υπήρξαν ιδιαίτερα θετικά, καθώς μεγάλος αριθμός αιμοδοτών και κυρίως νέα παιδιά, έσπευσαν αυθόρμητα να δώσουν λίγο από το αίμα τους προκειμένου να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Η πρωτοβουλία έτυχε μεγάλης  ανταπόκρισης και από το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας  Άνω Λιοσίων καθώς ο πρόεδρος του Χρήστος Καματερός δεσμεύθηκε να στηρίξει την προσπάθεια, ολόπλευρα





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια