Ο Δήμος Φυλής έχει τετραπλάσιους υπαλλήλους από το κανονικό


Ο Δήμος Φυλής έχει τετραπλάσιους υπαλλήλους από το κανονικό κατήγγειλε ο Αργύρης Ντινόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τις δαπάνες των δήμων.
Όπως ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών ο Δήμος Φυλής μισθοδοτεί 1.322 υπαλλήλους όταν ο Δήμος Χαϊδαρίου με αντίστοιχο πληθυσμό έχει μόλις 309, δηλαδή πάνω από 4 φορές περισσότερους υπαλλήλους.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα τεράστιο μερίδιο που κερδίζει ο Δήμος από τα ανταποδοτικά
οφέλη για τον ΧΥΤΑ, τα οποία το 2007 κυμαίνονταν στα 300 εκατομμύρια ευρώ, να πηγαίνουν στην μισθοδοσία των υπαλλήλων.
«Πρέπει να ενδιαφερόμαστε πρώτα για τους δημότες και μετά για τους δημοτικούς υπάλληλους» ανέφερε με νόημα ο υπουργός Εσωτερικών.
«Οι δήθεν απολύσεις δεν μπορούν να λειτουργούν ως άλλοθι για να μην προχωρήσουν οι αξιολογήσεις» πρόσθεσε, στέλνοντας σχετικό μήνυμα στους τοπικούς άρχοντες.
πηγή:http://www.tribune.gr/

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Καλό το παραμυθάκι, αλλά έχει δράκο.
    Ας βγάλει το έγγραφο και θα πέσει ανάλογη απάντηση, με αντίστοιχο έγγραφο, με τον πραγματικό αριθμό υπαλλήλων.
    ΥΓ. Απλά μαθηματικά: 2 εκ. που είναι η μισθοδοσία ενός μηνός επί 12=24 εκατομμύρια. Από τα 300, ΑΥΤΟ είναι το τεράστιο μερίδιο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διόρθωση: Να το κάνω ακόμα καλύτερο. 3*12=36. Θέλετε και τις ασφαλιστικές εισφορές μέσα; 4.5*12=60. Από τα 300 μένουν 240. ΤΕΡΑΣΤΙΟ μερίδιο. Μιλάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης, πείτε στον κ. Αργύρη πως, μόνιμοι και αορίστου είναι κοντά στα 750 άτομα (και αυτός που γράφει το σχόλιο ξέρει τι λέει, δεν πετάει μια... κοτσάνα σαν τον κ.Αργύρη χωρίς τεκμηρίωση). Αν μετράμε και συμβάσεις από το παράθυρο, ΕΣΠΑ, έπσα -χτύπ'σες, μόνο αυτός ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή