ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘ. ΤΣΙΓΚΟΣ:ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΓΟΝΙΜΗ ΦΟΙΤΙΚΗ ΖΩΗ.


  Μετά την ανακοίνωση των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας, θέλω να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες μαθητές του Δήμου μας και ιδιαίτερα του μαθητές του 1ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Η επιτυχία τους είναι αποτέλεσμα πολύχρονης προσπάθειας και επιμονής τόσο των ιδίων όσο και των καθηγητών τους. Επίσης θέλω να συγχαρώ τους γονείς για τη στήριξη που παρείχαν στον
αγώνα των παιδιών τους.
Οι επιτυχίες σε σχολές υψηλής ζήτησης των αποφοίτων του 1ου ΓΕΛ αποδεικνύουν ότι το δημόσιο σχολείο παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζει καθημερινά στη λειτουργία του, στηρίζει κάθε άοκνη προσπάθεια μαθητών και εκπαιδευτικών. Η επιτυχία των μαθητών μας έχει διπλή σημασία. Η εισαγωγή στη τριτοβάθμια εκπαίδευση ανοίγει καινούργιους ορίζοντες στους νέους μας. Ταυτόχρονα όμως δηλώνει ότι έθεσαν και πέτυχαν τον πρώτο πολύ σημαντικό στόχο για τη μετέπειτα πορεία της ζωής τους. Αυτό έγινε με προγραμματισμό, σωστή οργάνωση του χρόνου τους, μεθοδικότητα και επιμονή.
Τέλος θα ήθελα να σταθώ και στους μαθητές μας που δεν κατάφεραν για πολλούς λόγους να εισαχθούν σε κάποια σχολή. Μια μάχη χάθηκε όχι όμως ο πόλεμος. Ο επαναπροσδιορισμός των στόχων τους και η μεγαλύτερη προσπάθεια θα τους οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Οι νέοι άνθρωποι είμαι σίγουρος ότι ξέρουν να διαχειριστούν τόσο την επιτυχία όσο και την αποτυχία με τον δικό τους τρόπο.
ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΓΟΝΙΜΗ ΦΟΙΤΙΚΗ ΖΩΗ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘ. ΤΣΙΓΚΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ του 1ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια