ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Φυλής

 


 ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

   ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ               

                                           Άνω Λιόσια 14/8/2014

                           

                                                                                            

    Οι εργαζόμενοι του Δήμου Φυλής μετά την Γενική τους Συνέλευση  σήμερα 14/8/2014 πραγματοποίησαν   περιοδεία σε διάφορους  χώρους του Δήμου , όπως η λαϊκή Αγορά των Άνω Λιοσίων  και η Δημοτική Ενότητα Χασιάς μοιράζοντας την συνημμένη καταγγελία, προκειμένου να ενημερώσουν τους δημότες Φυλής, για το θέμα της μη καταβολής της Μισθοδοσίας τους.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το σύνολο των εργαζομένων του Δήμου Φυλής, για μία ακόμη φορά, παραμένουν απλήρωτοι.

   Σε μια περίοδο που ακόμα πιο βάναυσα η αντιλαϊκή πολιτική
της Κυβέρνησης χτυπά κάθε λαϊκή εργατική οικογένεια, και που σε κάθε σπίτι  είναι ζητούμενο αν μπαίνει έστω και ένας μισθός, για να καλύψει τις στοιχειώδεις ανάγκες για την διαβίωση της, είναι  τεράστιες  οι ευθύνες  της απερχόμενης διοίκησης του Δήμου  που δεν εξασφάλισε τα αναγκαία έσοδα για την μισθοδοσία.

   Για άλλη μια φορά, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τη Διοίκηση του Δήμου, που αφήνει τους εργαζόμενους απλήρωτους, και  που έγκαιρα δεν έκανε τις απαιτούμενες ενέργειες για την ομαλή εισροή χρημάτων, καθώς επίσης και όλους όσους είχαν την υποχρέωση της καταβολής χρημάτων προς το Δήμο και για  “άγνωστους “  λόγους συμβάλουν  και αυτοί στη μη πληρωμή τους. 

    Οι εργαζόμενοι ζητούν την συμπαράσταση και  κατανόηση όλων των δημοτών, και με πολύμορφες δραστηριότητες, συνεχίζουν μαζικά και ενωτικά τις κινητοποιήσεις τους, για την άμεση πληρωμή τους. 


                                                                                Το Δ.Σ                                                                                    

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια