Στη φυλακή ο επιδειξίας που τρομοκρατούσε μικρά παιδιά στους δήμους Φυλής και Αχαρνών


Συντάχθηκε απο τον/την Μένη Πιρπινιά   
Στη φυλακή βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο, κατ΄ εξακολούθηση, επιδειξίας που παρουσιαζόταν σε παιδιά δημοτικών και νηπιαγωγείων στους δήμους Φυλής και Αχαρνών και τα τρομοκρατούσε με άσεμνες χειρονομίες. Καταλυτικό ρόλο στην σύλληψη και φυλάκισή του έπαιξαν η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 5ου δημοτικού σχολείου Άνω Λιοσίων Αντωνία Μπλέτσα και τα μέλη του ΔΣ καθώς και η μητέρα ενός παιδιού, οι οποίοι έφτασαν μέχρι τέλους τη διαδικασία.
Πριν δυο χρόνια ο Ισίδωρος Μάρκου, 50 ετών, είχε παρουσιαστεί στο χώρο του
5ου δημοτικού σχολείου στο Πανόραμα Άνω Λιοσίων, την ώρα που σχολούσαν τα παιδιά, γυμνός από τη μέση και κάτω και έκανε άσεμνες χειρονομίες και κινήσεις ενώπιον των παιδιών. Κάτοικοι της περιοχής κατέγραψαν τις πινακίδες του αυτοκινήτου και η Αντωνία Μπλέτσα έκανε τηλεφωνική καταγγελία στο Α.Τ. Άνω Λιοσίων.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης ήταν γνωστός στην αστυνομία, καθώς είχε απασχολήσει τις αρχές με παρόμοια περιστατικά, σε άλλα σχολειά όπως των Αχαρνών, του Ζεφυρίου και των Άνω Λιοσίων.
Δυο χρόνια μετά, ο ίδιος δράστης παρουσιάστηκε πάλι, αυτή τη φορά, στο χώρο του 5ουΝηπιαγωγείου, ο οποίος βρίσκεται στον ίδιο χώρο και επιδίδονταν, έξω από τα κάγκελα του σχολείου και ενώπιον των παιδιών, στις ίδιες άσεμνες χειρονομίες.
Ένα από τα παιδάκια το είπε στη μητέρα του, εκείνη ειδοποίησε τη νηπιαγωγό και την πρόεδρο του συλλόγου γονέων, οι οποίες έδρασαν ακαριαία, με την κατάθεση μήνυσης στο αστυνομικό τμήμα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι και οι δυο γυναίκες έδειξαν ιδιαίτερη επιμονή στην παραδειγματική τιμωρία του δράστη.
Ο Μάρκου, κάτοικος Κορωπίου, συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών εξαγοράσιμη και οδηγήθηκε στη φυλακή επειδή δεν είχε χρήματα να πληρώσει. Επίσης, του κατασχέθηκε το αυτοκίνητο.

επιδειξίας σχολείο Λιόσια1επιδειξίας σχολείο Λιόσια2
πηγή:http://doxthi.gr/topika/fylh/6116-epidixias-dimotiko-sxoleio-nipiagogeio-ano-liosia-fylaki

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια