Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ



Η παρούσα δήλωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής, απευθύνεται προς τα καθοδηγητικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην συντριπτική πλειοψηφία μελών, οπαδών και φίλων του κόμματος της ευρύτερης περιοχής.
Η δήλωση έχει ως εξής:
Αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τον αγώνα που δώσαμε στις πρόσφατες Δημοτικές, Περιφερειακές και Ευρωπαϊκές εκλογές και για το αποτέλεσμα το οποίο πετύχαμε.
Θεωρούμε ότι η συμβολή μας στην ανατροπή που έγινε στην Περιφέρεια και στην ανάδειξη του περιφερειακού συνδυασμού της συντρόφισσας Ρένας Δούρου σε πρώτη δύναμη, ήταν σημαντικότατη.
Καταφέραμε, μέσα από την διαφωνία μας με την «παρέα» της Ριζοσπαστικής Κίνησης, να συσπειρώσουμε ευρύτατες κοινωνικές, πολιτικές και τοπικές
δυνάμεις, υπέρ του ψηφοδελτίου «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου.
Αισθανόμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα που πετύχαμε.
Έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας και το μοναδικό μας μέλημα, είναι να συσπειρωθούν επιπλέον δυνάμεις, για να μπορέσει η διοίκηση της καινούργιας Περιφέρειας να πετύχει τους στόχους της.
Εκείνοι οι οποίοι ασχολούνται με την νομιμότητα των πράξεών μας και μάλιστα με τρόπους που θυμίζουν την μετεμφυλιοπολεμική περίοδο (ανάρτηση φωτογραφιών στο διαδίκτυο σε στυλ «κομμουνιστοσυμοριτών»),  διακατέχονται από ενοχές, γιατί οι επιλογές τους και η τακτική τους ήταν τέτοια, που ο λαός του Δήμου μας  τους συρρίκνωσε στο 6%. 
Και φοβόμαστε μήπως το αποτέλεσμα των δικών τους επιλογών αποβεί καταστροφικό και για το κόμμα του 38,5%, αφού ήδη στις ευρωεκλογές το παραπάνω ποσοστό των εθνικών εκλογών, έγινε 30,5%.
Εμείς είχαμε την άποψη μιας ευρείας Δημοτικής Παράταξης, που θα συσπείρωνε ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις, που αποτελούν την εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ και που σίγουρα θα είχαμε πολύ διαφορετικά αποτελέσματα και πολλές πιθανότητες να παίρναμε τον Δήμο.
Και αντί τα άτομα αυτής της ομάδας να κάνουν την αυτοκριτική τους, ασχολούνται με μας, που ποτέ δεν ασχοληθήκαμε στο ελάχιστο μαζί τους και δυσφημίζουν το κόμμα, επειδή αποδείχθηκε από τα αποτελέσματα, ότι οι δικές μας θέσεις ήταν οι σωστές.
Μας αφήνει αδιάφορους η συνέχιση μιας αντιπαλότητας απέναντί μας και καλούμε τα καθοδηγητικά όργανα του κόμματος να παρέμβουν, όπως οφείλουν, για την αποκατάσταση της πολιτικής νομιμότητας της οργάνωσης.
Θέλουμε ιδιαίτερα να τονίσουμε, τον αγώνα και την δράση μελών της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, που στην πρώτη πολιτική μάχη που έδωσαν, με τον ενθουσιασμό που τους διακατέχει, ξεπέρασαν τους εαυτούς τους  και εισέπραξαν την ανταπόκριση του κόσμου.
Θα είναι κρίμα να αφήσουμε την νέα γενιά, έρμαιο μιας ανίκανης καθοδήγησης.
Η νομιμότητα της δήλωσής μας, πιστοποιείται από τα λεγόμενα των αρμοδίων της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που δημοσιεύουμε εδώ:
«Από: ------------------------------
Ημερομηνία: ----------------------
Προς: -------------------------------
Θέμα: Αντικαταστατικές ενέργειες από το Συντονιστικό Φυλής
Σύντροφοι και συντρόφισσες, το θέμα είναι σοβαρό.
Θα είναι ένα από τα θέματα που θα κουβεντιάσουμε....................... Πρόκειται για αντικαταστατικές ενέργειες από το Συντονιστικό του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής και για αναστολές ιδιότητας λόγω οικογενειακής ευθύνης για τους περισσότερους συντρόφους.                            Προφανώς αυτή η απόφαση αποτελεί δυσφήμιση για το κόμμα στην περιοχή και δεν έχουν καμία ισχύ.» 
ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ (Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ κατ’ αλφαβητική σειρά)

Βαδεβούλης Απόστολος, Βαδεβούλης Τριαντάφυλλος, Καρατάσιος Γεώργιος, Λάππας Ιωάννης, Λάππα Καίτη, Μπλουχάρη Αικατερίνη, Οικονόμου Αναστασία, Οικονόμου Μαρία, Πανάγου Νίκη, Πανάγος Στέργιος.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια