KKE:Μα τόση αγάπη για τα φασισταριά;


Η Λαϊκή Συσπείρωση που στηρίζεται από το ΚΚΕ, πρότεινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής να πάρει απόφαση και να μην δοθεί καμία διευκόλυνση στο Κόμμα της Χρυσής Αυγής.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ – ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
Η πλειοψηφία της ηγεσίας της είναι υπόδικοι και άλλοι διώκονται για ποινικά και άλλα αδικήματα. Είναι μια οργάνωση που προβάλει το δηλητήριο του ναζισμού και την εγκληματική ναζιστική ιδεολογία.
Ο Δήμαρχος με πρόσχημα την νομιμότητα και την ίση αντιμετώπιση όλων, απάντησε πως δεν μπορεί να μην παραχωρήσει χώρο στην Χρυσή Αυγή. Χώρο για να χύνει το δηλητήριο της, να τα βάζει με Έλληνες και ξένους εργάτες και την ίδια ώρα να κάνει τις πλάτες στα αφεντικά, να ψηφίζει και να στηρίζει όλες τις φοροαπαλλαγές και τις διευκολύνσεις στο μεγάλο κεφάλαιο, είτε είναι ελληνικής
είτε ξένης προέλευσης. Αξιοσημείωτη είναι επίσης και η ένοχη σιωπή των παρατάξεων του κ.Παππού και του κ.Σάββα.
Μάλιστα μετά την τοποθέτηση του υποψήφιου Δήμαρχου και νυν δημοτικού συμβούλου κ. Τσιουμπρή Δημήτρη, εκτοξεύθηκαν και απειλές εναντίον του από χρυσαυγίτες, επειδή θίχτηκαν που τους αποκάλεσε η Λαϊκή Συσπείρωση φασιστική – εγκληματική οργάνωση.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε δυο μέρες μετά να προστεθεί και το κερασάκι στην τούρτα. Ο κ. Μπουραϊμης παραχώρησε την αίθουσα συνεδριάσεων «Μελίνα Μερκούρη» στα φασιστοειδή για να κάνουν εκδήλωση για τις μαζικές διώξεις, όπως λένε, από την ΕΣΣΔ. Με την γκαιμπελίστικη λογική πες πες κάτι θα μείνει προσπαθούν να εξισώσουν τον φασισμό με τον κομμουνισμό, τον θύτη με το θύμα, τον ηρωικό αγώνα του Σοβιετικού λαού, με την ιμπεριαλιστική ναζιστική Γερμανία. Και όλα αυτά λίγες μέρες πριν την 9η Μάη, ημέρα της αντιφασιστικής νίκης των λαών.
Το περίεργο πάντως είναι το πόσο πρόθυμα παρεχωρήθη η αίθουσα συνεδριάσεων που ο δήμαρχος σε άλλες περιπτώσεις έχει δηλώσει ότι παραχωρείται μόνο για αρχηγούς κομμάτων. Φαίνεται όμως ότι προεκλογικά, ο κ. Μπουραϊμης ψάχνει να μαζέψει ψήφους και από ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, για αυτό και η στάση του και στα δύο ζητήματα
Το ΚΚΕ καλεί το λαό της Φυλής να τους γυρίσει την πλάτη. Να απομονώσει τους φασίστες παντού, να τους στείλει και πάλι στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Παράλληλα να καταδικάσει και αυτούς που στα λόγια το παίζουν δημοκράτες, φτιάχνουν τόξα και τοξάκια, αλλά στην πράξη όταν καλούνται να πάρουν μια απόφαση, βάζουν μπροστά τάχα τη νομιμότητα, τους νόμους κλπ.
Δίνουμε την πρώτη απάντηση την Πέμπτη 8/5 και ώρα 8μμ στην πλατεία Δημαρχείου στην πολιτική – πολιτιστική εκδήλωση για την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών.
Την Κυριακή 11 Μάη και ώρα 8:00 μμ στη συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πλατεία Δημαρχείου, με ομιλητές τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Τσιουμπρή , το υποψήφιο αντιπεριφεριάρχη Δήμο Κουμπούρη και τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Δημήτρη Θεοδωρόπουλο.
Ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση σε δήμο και περιφέρεια
Ψηφίζουμε ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.

Κομματικές οργανώσεις δήμου Φυλής του ΚΚΕ
05/05/2014

.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια