Μήνυμα του Υποψηφίου Δημάρχου Φυλής Δημήτρη Μπουραϊμη ενόψει του β΄ γύρου των εκλογών στο δήμο Φυλής


dimitris-mpouraimisΦίλες και φίλοι δημότες,
τα αποτελέσματα του Α΄ γύρου των εκλογών στο Δήμο Φυλής έδωσαν ένα σαφές μήνυμα: η πλειοψηφία μας εμπιστεύεται, η πλειοψηφία είναι μαζί μας.
Το δικό μας μήνυμα είναι εξίσου καθαρό: ψηφίζοντας τον συνδυασμό μας, γνωρίζετε ποιους εμπιστεύεστε, με ποιους όρους τους εμπιστεύεστε και ποιοι θα έχουν την ευθύνη. Δεν υπάρχουν μυστικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, ούτε ανίερες συμμαχίες. Καθαρές λύσεις, καθαρές κουβέντες, νοικοκυρεμένα πράγματα.
Την Κυριακή 25 Μαΐου, στο Β΄ γύρο των εκλογών, ο καθένας από εμάς θα βρεθεί και πάλι ενώπιος ενωπίω με την συνείδησή του. Χάρη στη δημοκρατία έχει την ελευθερία να επιλέξει εκείνο που νομίζει σωστό για την πόλη, τον ίδιο και την οικογένειά του. Έχει την ελευθερία αλλά και την
ευθύνη της επιλογής του.
Δεν υπάρχει ελευθερία χωρίς ευθύνη. Δεν υπάρχει ελευθερία χωρίς νόμο. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το αν θα σωθούμε, εμείς είμαστε υπεύθυνοι και για το αν θα καταστραφούμε. Αυτό είναι και το μεγάλο διακύβευμα.
Σας ζητώ, πρώτα απ” όλα, για το καλό της πόλης μας, να ασκήσετε το δικαίωμα της επιλογής σας. Να προσέλθετε στις κάλπες και να ψηφίσετε. Η τελική απόφαση, που θα κρίνει το αύριο, ανήκει σε καθέναν από εμάς και σε όλους μαζί. Η επιλογή του κάθε πολίτη είναι ξεχωριστή αλλά όλες μαζί συνθέτουν το τελικό αποτέλεσμα.

 Φίλες και φίλοι δημότες,
Το μέλλον αυτής της πόλης το καθορίζετε εσείς και κανείς άλλος. Όποιος νομίζει ότι είναι στρατηγός και μπορεί να μετακινεί τους πολίτες σαν πιόνια στη σκακιέρα της εξουσίας του, προσβάλλει τους πολίτες, τη δημοκρατία και την ιστορία της πόλης μας.
Η ευθύνη είναι δική σας, όπως και το όφελος ή το κόστος. Επιλέξτε ελεύθερα, επιλέξτε υπερήφανα, επιλέξτε άφοβα και, κυρίως, επιλέξτε υπεύθυνα.
Επιλέξτε αν θα δώσετε τη δυνατότητα στη σημερινή διοίκηση να συνεχίσει την προσπάθεια ώστε να σταθεί ο Δήμος ζωντανός, όρθιος και ασφαλής ή σε εκείνους που θα μας επιστρέψουν στο παρελθόν των δανείων, του άγχους, της ανασφάλειας και του φόβου.
Το μέλλον γράφεται σήμερα, γράφεται την Κυριακή και το γράφουμε ΜΑΖΙ.
Το κερδίζουμε ΜΑΖΙ.
Δημήτρης Μπουραίμης
Υποψήφιος Δήμαρχος
ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ο κος Τάκης μειώνει τον εαυτό του όταν μιλάει για τους αλλους ως στρατηγούς. Η αλήθεια είναι οτι ξέρει να κινει πολύ σωστα τα δικά του στρατιωτάκια. δυστυχώς μπροστά του όλοι οι υπόλοιποι είναι χειρότεροι και απο ερασιτέχνες...για αυτό το λογο έχει πετύχει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κος Τάκης μειώνει τον εαυτό του όταν μιλάει για τους αλλους ως στρατηγούς. Η αλήθεια είναι οτι ξέρει να κινει πολύ σωστα τα δικά του στρατιωτάκια. δυστυχώς μπροστά του όλοι οι υπόλοιποι είναι χειρότεροι και απο ερασιτέχνες...για αυτό το λογο έχει πετύχει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή