Τέλος στα ψέματα


Άρθρο του Αναστάση Ατζάμπου

Έχουν απομείνει σχεδόν τέσσερις εβδομάδες πριν τις εκλογές και εμείς καλούμαστε να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης σ΄ αυτόν τον άνθρωπο που είναι ικανός να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο το μέλλον του τόπου μας και την ποιότητα της ζωής μας. Η συμπεριφορά της απερχόμενης τοπικής διοίκησης τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολλούς από εμάς να έχουμε μια διάθεση άρνησης ψήφου και αδιαφορίας για τα κοινωνικά δρώμενα. Η κοροϊδία, τα ψέματα, οι υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και η συνεχής υποβάθμιση, είναι οι λόγοι για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο δήμος μας.

Πόσοι από εμάς αισθανθήκαμε ότι υπάρχει... δήμαρχος τα τέσσερα τελευταία χρόνια ; Πόσοι είδαμε τις προσδοκίες μας να διαψεύδονται και αγνοηθήκαμε προκλητικά από την δημοτική αρχή που στηρίξαμε; Πιστεύετε ότι μπορούμε να στηριχθούμε σε έναν δήμαρχο που είναι καλός μόνο στα ταξίματα και στην εξαγορά ψήφων ; Επιτέλους πόσα χρόνια χρειάζεται ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει βρεθεί στην κορυφή της τοπικής αυτοδιοίκησης τα τελευταία δεκαέξι χρόνια, για να βρει λύσεις στα προβλήματα του τόπου του;


Είναι ότι χειρότερο για μια κοινωνία που θέλει να εξελιχθεί και να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για το καλό του συνόλου και του τόπου του , να στηρίζετε σε έναν άνθρωπο που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι μόνο ο δικός του πλουτισμός και η εξασφάλιση μιας ακόμα πενταετίας που θα του αποφέρει έναν ακόμα πιο παχυλό λογαριασμό σε κάποια τράπεζα. Μας κοροϊδεύουν, μας εμπαίζουν και μας υποτιμούν σαν προσωπικότητες όταν μας θυμούνται πάντα λίγο πριν τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Ένας δήμαρχος δεν νοείται αξιόπιστος όταν εμφανίζεται ως από μηχανής Θεός, μόνο λίγο πριν την λήξη της θητείας του και πάντα με απώτερο σκοπό την συλλογή ψήφων. Αυτή η καραμέλα « ότι παραλάβαμε ένα χάος και τα τέσσερα χρόνια δεν αρκούν για να το διορθώσουμε» πρέπει να σταματήσει. Παρόλο το νεαρό της ηλικίας μου πρέπει να σας πω ότι αυτήν την νοοτροπία μόνο εμείς με την ψήφο μας μπορούμε να την αλλάξουμε! Για να συμβεί αυτό μόνο μια λύση υπάρχει «ότι δεν λύνεται κόβεται».

Πρέπει όλοι εμείς καθότι είμαστε σκεπτόμενοι άνθρωποι, να βάλουμε την λογική μας μπροστά και να μην δώσουμε δεύτερες ευκαιρίες σε ανθρώπους δεν έχουν μπει στον κόπο να βρουν λύσεις στα τόσο σημαντικά προβλήματα του τόπου τους , δεν τους αξίζει. Όσοι δοκιμάστηκαν και δεν έκαναν αυτά που είχαν πει πρέπει να φεύγουν Αυτό το σύστημα της διαφθοράς κάποια στιγμή επιτέλους πρέπει να αλλάξει. Αυτό που χρειάζεται ο τόπος μας είναι έναν νέο Δήμαρχο που να είναι κοντά στους πολίτες, ο οποίος θα κληθεί να δώσει λύση στα αιτήματα των πολιτών και στα προβλήματα της καθημερινότητας του , ο οποίος να είναι διεκδικητικός προς την κεντρική εξουσία για να επιλυθούν τα μεγάλα προβλήματα του τόπου μας.

 Πρέπει να έχουμε έναν δήμαρχο που πραγματικά θα έχει ως προτεραιότητα του τον τόπο του και όχι την καρέκλα του! Ας σκεφτείτε πολύ καλά πριν αποφασίσετε που θα δώσετε την ψήφο σας , γιατί κρίνεται το μέλλον μας τα επόμενα πέντε χρόνια

Αναστάσης Θ. Ατζάμπος 
Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λιoσίων
Με την "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΥΠΟΨ. Δημάρχου Σάββα Σάββα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια