Γιορτή για τα παιδιά των Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων “ΠΝΟΗ” Ζεφυρίου και “ΠΝΟΗ” Άνω Λιοσίων


 
Αθήνα, 6 Μαρτίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια γιορτή για τα παιδιά των Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων “ΠΝΟΗ” Ζεφυρίου και “ΠΝΟΗ” Άνω Λιοσίων, γεμάτη από χρώματα και μουσικές της αποκριάς διοργανώθηκε φέτος την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014, στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου. Οι μικροί μας φίλοι, μεταμφιεσμένοι με ευφάνταστες στολές, κατέφτασαν στη γιορτή, όπου οι εμψυχωτές τους υποδέχθηκαν με ομαδικά παιχνίδια, facepainting, διαγωνισμούς, αστεία και εκπλήξεις. Οπλισμένοι με σερπαντίνες και κομφετί, όλοι παρασύρθηκαν σε έναν ατελείωτο χορό. Στο κλείσιμο της γιορτής, μια νότα παραδοσιακού εθίμου έδωσε το πασίγνωστο σε όλη την Ελλάδα γαϊτανάκι.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος Φυλής κος Μπουραίμης, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Η.Φ. κος Ρόδης, ο Διευθυντής της Κ.Ε.Δ.Η.Φ. κος Καράλης και ο Επιστημονικά
Υπεύθυνος της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. “ΕΔΡΑ” κος Οικονόμου. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Συντονίστρια των Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων κα Μακρή, την κα Κονταράτου Υπεύθυνη Πολιτιστικών, τους Υπευθύνους των Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων κα Παπαδοπούλου και κο Μπαντούνο, καθώς και όλο το προσωπικό για τη διοργάνωση και την άψογη διεξαγωγή της εκδήλωσης. Τα γλυκίσματα και οι χυμοί ήταν με την υποστήριξη του Δήμου Φυλής.

Με εκτίμηση,

ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΠΝΟΗ" ΖΕΦΥΡΙΟΥ

Σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Φυλής

Φιλικής Εταιρείας 75, Ζεφύρι

Τ.Κ. 13 341,

Email:  pnoe.zefyri@gmail.com

Υπεύθυνη Κέντρου - Κοινωνική Λειτουργός: Ειρήνη Παπαδοπούλου

Τηλ.: 2102311551

&

ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΠΝΟΗ" ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

Σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Φυλής

Εγγονοπούλου 16

Email:  pnoe.anwliosia@gmail.com

Υπεύθυνος Κέντρου - Κοινωνικός Λειτουργός: Γιάννης Μπαντούνος


Τηλ.: 2102311551

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια