Ανοιχτή Επιστολή του υποψηφίου Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού



Συνδημότισσες και Συνδημότες, 

Έχοντας συναίσθηση της τιμής και της ευθύνης, αποφάσισα να ζητήσω και πάλι την εμπιστοσύνη σας για την εκλογή μου ως Δήμαρχος του Δήμου Φυλής. 

Σηκώνουμε ξανά με τους συνεργάτες μου τα μανίκια για να αναλάβουμε το βάρος της ανασυγκρότησης αυτής της πόλης.

Συνεχίζουμε μαζί, με όραμα και σχέση εμπιστοσύνης, το έργο που σταμάτησε το 2010. 

Ως δημοτική αρχή είχαμε υλοποιήσει εβδομήντα εννέα (79) έργα υποδομής και πολλά
ακόμη είχαμε δρομολογήσει να ξεκινήσουν.

Κατασκευάσαμε τρία (3) νέα σχολικά κτίρια, τέσσερις (4) νέους παιδικούς σταθμούς, παραδώσαμε δεκατρείς (13) νέες ή ανακαινισμένες πλατείες και δέκα (10) παιδικές χαρές. 

Εξοπλίσαμε το Δήμο με σαράντα τρία (43) νέα οχήματα και συντηρήσαμε ανελλιπώς το οδικό δίκτυο, ενώ φτιάξαμε πάνω από 30km νέων οδών. 

Επεκτείναμε τα δίκτυα ομβρίων και αποχέτευσης, απομακρύναμε 2.300 οικίσκους παύοντας την εικόνα της παραγκούπολης, ενώ δεντροφυτεύσαμε πάνω από 10.000 δέντρα δημιουργώντας νέους χώρους πρασίνου. 

Δώσαμε αγώνες για τη κοινωνική μέριμνα και την υγεία, βρεθήκαμε κοντά στη νεολαία μας, στους εργαζόμενους, στους επαγγελματίες, στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και όλα αυτά με λιγότερα χρήματα σε σχέση με το τότε παρελθόν.

Σήμερα 3,5 χρόνια μετά ο Δήμος μας παρουσιάζει οπισθοδρόμηση. 

Ούτε ένα έργο δεν έχει να καταγράψει στον απολογισμό της η απερχόμενη Διοίκηση του Δήμου, αφήνοντας ασυντήρητα και όσα είχε παραλάβει, παραμελώντας την καθημερινότητα των δημοτών. Ακόμα και οι δύο παιδικοί σταθμοί της Ζωφριάς είναι έργα δικά μας.

Σήμερα δεσμευόμαστε ότι, με πολλή δουλειά, θα πετύχουμε στο Δήμο μας μικρούς και μεγάλους στόχους, στα ζητήματα της τοπικής οικονομίας, του περιβάλλοντος, της υγείας, της πρόνοιας, της παιδείας, της ασφάλειας και της καθημερινότητας. 

Εμείς έχουμε την εμπειρία , το σχέδιο και τις λύσεις να επαναφέρουμε σε τροχιά δημιουργίας το Δήμο μας την επόμενη πενταετία.

Προχωράμε μαζί, σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε και υπόσχομαι να την ανταποδώσω με ευθύνη και συνέπεια.
Χρήστος Παππούς 
Υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια