Βασίλης Γκόλτσιος: να ψηφίσουμε- επιλέξουμε ανθρώπους άξιους που θα πάνε στον Δήμο να δουλέψουν και όχι ανθρώπους που θα πάνε στον Δήμο να …την βολέψουν.


                               
               

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Με αφορμή τα όσα διαδίδονται σχετικά με την στάση μου η  την συνεργασία με διάφορες Δημοτικές παρατάξεις ενόψει των Δημοτικών εκλογών του προσεχούς Μαϊου ,
αισθάνομαι την υποχρέωση ,
πέρα από ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους μου, που σίγουρα δεν είναι αρκετό,
 να πληροφορήσω τους φίλους και τους συμπολίτες μου ότι:
Δεν προτίθεμαι  να συνεργασθώ  με καμία Δημοτική Παράταξη αλλά ούτε και  να συμμετάσχω  στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές στον Δήμο μας.
 Ο μοναδικός λόγος είναι  ότι ,θέλω με τον τρόπο αυτό να στείλω ένα μήνυμα ανανέωσης του δυναμικού που ασχολείται με τα Δημοτικά τεκταινόμενα στην περιοχή μας.
Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις ,εκτός ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ ,που μου έκαναν  ιδιαίτερα τιμητικές  προτάσεις ,προκειμένου να συνεργασθώ μαζί τους.
 Θεωρώ  όμως ότι είναι καιρός, ο κατάλληλος θα έλεγα καιρός, να παραδώσω την σκυτάλη σε
ανθρώπους πολύ νεότερους από μένα.
Εύχομαι  και ελπίζω αυτό να το κάνουν και άλλοι.
Είναι καιρός τα παιδιά μας ,οι νέοι μας ,να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους.
Είναι καιρός η νέα γενιά να πάρει τις τύχες του Δήμου μας στα χέρια της.
Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι θα πάψω να ενδιαφέρομαι και να ασχολούμαι με τα κοινά ,να παρεμβαίνω ,να προτείνω  και ακόμη να προφέρω  σε ότι δήποτε μου ζητηθεί για το καλό του Δήμου μας και φυσικά πάντοτε χωρίς καμία αμοιβή ,όπως το έπραξα όσα χρόνια ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Στους φίλους μου ,στους συμπολίτες μου, το μόνο που μπορώ να συστήσω είναι :
Ανεξάρτητα από τον συνδυασμό ,δηλ την Δημοτική Παράταξη που θα επιλέξουν να ψηφίσουν , να επιλέξουν  ανθρώπους άξιους που θα πάνε στον Δήμο να προσφέρουν  δηλ. να δουλέψουν
 και όχι ανθρώπους που θα πάνε στον Δήμο να …την βολέψουν.
Να λύσουν δηλ τα προσωπικά τους προβλήματα.
                                                                         
Να επιλέξουν νέους ανθρώπους, επαγγελματικά και κοινωνικά καταξιωμένους ,που θα δώσουν όραμα και προοπτική στον Δήμο μας, προκειμένου να ξεφύγει από την σημερινή  μιζέρια και εσωστρέφεια.
Να ξεπεράσει τα συσσωρευμένα από ετών προβλήματα και μάλιστα  κάτω από τις σημερινές δύσκολες συνθήκες που όλοι μας βιώνουμε.
Το έχει ανάγκη ο τόπος μας. Το έχει ανάγκη η κοινωνία μας.
Τέτοιο δυναμικό υπάρχει άφθονο στον Δήμο μας και είναι καιρός να του δώσουμε την δυνατότητα να αποδείξει την αξία του.
Οι πάσης φύσεως και προέλευσης σωτήρες και αναντικατάστατοι, από όποια δήποτε παράταξη και αν προέρχονται ,  αρκετοί  μάλιστα είναι και υπεύθυνοι για την συσσώρευση των σημερινών προβλημάτων, είναι καιρός να μας αδειάσουν την γωνιά.
Είναι καιρός να προσπαθήσουν να σώσουν τον εαυτό τους.
Όσοι νέοι ασχοληθούν με τα κοινά και εκλεγούν καλό θα είναι ανατρέξουν και να ενημερωθούν για όσα  διαδραματίσθηκαν κατά την προηγούμενη Δημοτική θητεία στα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου μας για  να γνωρίζουν τι πρέπει να αποφεύγουν.
Θα είναι ένα ενδιαφέρον και χρήσιμο μάθημα.
 Εύχομαι και ελπίζω το καινούργιο και ανανεωμένο Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει από τις προσεχείς Δημοτικές εκλογές (Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση) να μη θυμίζει σε τίποτε το απερχόμενο.
Εύχομαι καλή επιτυχία και επιτυχημένη ανανέωση σε όλους τους συνδυασμούς και ελπίζω πως και με την δική μας συμβολή να το πετύχουμε για το καλό του τόπου μας.
Συν Αθηνά και χείρα κίνει ,έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι.
Δεν φθάνει να επικαλούμεθα την βοήθεια από την θεία τύχη.
Πρέπει να βάλουμε δηλ να κουνήσουμε και εμείς τα… χεράκια μας.
Από την πλευρά μου ,για μία ακόμη φορά ,
ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.

Βασίλης Γκόλτσιος.
Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και
 επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον τ. Δήμο Φυλής.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια