Ο Πολιτιστικός & Εξωραιστικός Σύλλογος Πανοράματος πάει Θέατρο ! ! !


Ο  Πολιτιστικός και  εξωραιστικός Σύλλογος Πανοράματος πιστεύει ότι η συνεύρεση και συνάθροιση των συμπολιτών μας  στους  χώρους  των  θεάτρων προστατεύει  την  κοινωνική  συνοχή   και αναδεικνύει  τον  Πολιτισμό  και  ιδιαίτερα  την  τέχνη  του  θεάτρου , ως  αξιακή  και  παραγωγική  μονάδα.

Έτσι λοιπόν  σε  συνεργασία με  το  Εθνικό  Θέατρο Αθηνών  προσφέρει  στα  μέλη  και  φίλους  του  Συλλόγου  μας  για  την θεατρική  Παράσταση  " ΠΡΟΒΑ  ΝΥΦΙΚΟΥ "  με αντίτιμο πολύ χαμηλότερο του κανονικού  , στα  13 ευρώ  το  άτομο .

Για  την καλύτερη  οργάνωση  και  κλείσιμο των εισιτηρίων  οι  δηλώσεις  συμμετοχής  να γίνουν μέχρι  τις  5 Απριλίου 2014.

 Η τιμή ισχύει για δηλώσεις συμμετοχών άνω των  25  ατόμων.

Πληροφορίες και δηλώσεις Συμμετοχής
Δαδάνης Νικηφόρος  Τηλ. Επικοιν. 6948837436

Δυο λόγια για το έργο:

 «ΠΡΌΒΑ ΝΥΦΙΚΟΎ»
ΤΩΝ ΝΤΌΡΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΎΛΟΥ – ΘΑΝΆΣΗ ΝΙΆΡΧΟΥ
ΣΤΗ ΣΚΗΝΉ ΚΟΤΟΠΟΎΛΗ – ΘΈΑΤΡΟ REX
Στοιχεία παράστασης:  Αυτός ο γάμος δεν πρέπει να γίνει… Δεν μπορώ να παντρευτώ αυτόν τον άνθρωπο… Κυρία Θάλεια, βγάλτε αυτό το ρούχο από πάνω μου.
Το βιβλίο της Ντόρας Γιαννακοπούλου, που γνώρισε τεράστια επιτυχία στην μικρή οθόνη, μεταφέρεται στη σκηνή του Θεάτρου Rex από τις 7 Φεβρουαρίου 2014. Υπόθεση:Λίγο πριν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η Αγγελική Δελή ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της Απόστολο, όταν μαθαίνει από ένα ανώνυμο γράμμα ότι αυτός την απατά. Απελπισμένη στρέφεται στον θείο της,  ο οποίος ζητά από ένα φίλο του στην Ασφάλεια, τον Πέτρο Μανιά, να παρακολουθήσει τον Απόστολο.
Ο Μανιάς ανακαλύπτει ότι ο αρραβωνιαστικός της Αγγελικής πράγματι την απατάει, και μάλιστα με την γυναίκα του αδερφού της. Διστάζει όμως να αποκαλύψει την αλήθεια και να διαλύσει μια ευυπόληπτη οικογένεια. Η σιωπή του Μανιά που έχει ερωτευτεί την Αγγελική και η πίεση των κοινωνικών συνθηκών, θα κάνουν τη νεαρή κοπέλα να προχωρήσει στο γάμο παρά τα άσχημα προαισθήματά της.



Με το ξέσπασμα του πολέμου, ανάμεσα στην πείνα και τις κακουχίες της κατοχής και τις διώξεις των Εβραίων και των αριστερών, η συμπεριφορά του Απόστολου θα ξεπεράσει κάθε όριο. Η δράση του ως τοκογλύφου και η συνεργασία του με τους Γερμανούς, αλλά και τα ένοχα μυστικά του παρελθόντος που έρχονται στο φως, θα οδηγήσουν αναπόφευκτα στη σύγκρουση…
 Η παράσταση:Στα ίχνη του «Τρίτου στεφανιού», το Εθνικό Θέατρο μεταφέρει στη σκηνή ένα ακόμα βιβλίο που αγαπήθηκε όσο λίγα. Με αφορμή μια ερωτική ιστορία, η «Πρόβα νυφικού» ξεδιπλώνει μπροστά μας μια ολόκληρη εποχή που συνταράσσεται από γεγονότα ορόσημα στη σύγχρονη ιστορία.Με ζωντανή μουσική κι ένα θίασο αξιώσεων. Στο ρόλο της Αγγελικής Δελή, η γνωστή σε όλους μας από την ερμηνεία της στο Νησί, Ευγενία Δημητροπούλου, στο ρόλο του Απόστολου ο Άλκις Κούρκουλος, Πέτρος Μανιάς ο βραβευμένος στο Φεστιβάλ Βενετίας, Θέμης Πάνου, Όλγα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Αθηνά Δελή η Θέμις Μπαζάκα και στο ρόλο της Ρηνούλας η Δανάη Σκιάδη.
Συντελεστές:Διασκευή: Ντόρα Γιαννακοπούλου – Θανάσης Νιάρχος,  Σκηνικά – Κοστούμια: Έρση Δρίνη, Χορογραφίες: Κική Μπάκα,Φωτισμοί: Κωστής Γκίκας,  Μουσική επιμέλεια: Βασίλης Δρογκάρης, Βοηθός σκηνοθέτη: Ανδρομάχη Δαυλού 

 Παίζουν οι:   Άλκις Κούρκουλος, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Θέμις Μπαζάκα, Θέμης Πάνου, Ευγενία Δημητροπούλου, Γιώργος Κοτανίδης, Δημήτρης Αρώνης, Νικόλας Παπαγιάννης, Γρηγόρης Σταμούλης, Δανάη Σκιάδη, Κατερίνα Γιαμαλή, Ελεάνα Στραβοδήμου, Νικόλας Μαγδαληνός, Ανδρομάχη Δαυλού, Τζένη Σκαρλάτου, Ντίνα Αβαγιανού, Μαρίνα Μυρτάλη, Γιώργος Δεπάστας, Σεβίλλη Παντελίδου, Δημήτρης Κοτζιάς.

Μουσικοί: Βασίλης Δρογκάρης, Βασιλική Μαζαράκη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια