Τι έγραψε ο τοπικός τύπος για τα εγκαίνια των γραφείων της κίνησης "ΕΥΠΟΛΙΣ"



Με συνθήματα και... τραγούδια τα εγκαίνια της προεκλογικής εκστρατείας του Γιώργου Αβράμη
Συντάχθηκε απο τον/την Μένη Πιρπινιά   

Με το σύνθημα "αυτή τη φορά πάμε με το Γιώργο" και τη βεβαιότητα πως είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει πράξη ότι υπόσχεται, ο υποψήψιος δήμαρχος Φυλής Γιώργος Αβράμης εγκαινίασε και επίσημα την προεκλογική εκστρατεία και το εκλογικό του κέντρο, εν μέσω φίλων και συνεργατών. Χαρακτήρισε χιονοστιβάδα την παράταξή του και έκανε λόγο για δημοσκοπήσεις που της δίνουν ποσοστό 17% ενόψει των δημοτικών εκλογών.
Πρώτο πρόβλημα στο δήμο χαρακτήρισε τη διαφθορά και διαπλοκή, οι οποίες βρίσκονται πάνω από όλα τα άλλα προβλήματα τόνισε πως η πόλη,
παρά τα αντισταθμιστικά οφέλη, είναι οχετός και παρουσίασε τις θέσεις του σε μια σειρά από ζητήματα, τα οποία όπως ανέφερε εμπλουτίζονται συνεχώς από τις θέσεις των πολιτών.
Όταν ρωτήθηκε, εξάλλου, που θα βρει τα λεφτά,  παρουσίασε φάκελο με μισθώσεις κατοικιών και αποζημιώσεις οικοπέδων από την προηγούμενη διοίκηση, τις οποίες ο ίδιος θα σταματήσει. Υποστήριξε, επίσης, ότι με τον ίδιο ως δήμαρχο θα φύγει η χωματερή.


Με την αίσθηση του χιούμορ που, όπως είπε, διακρίνει την παράταξή του, παρουσίασε λίγο πριν το τέλος της ομιλίας του ένα τραγούδι - παράφραση του "λαέ της Λιλιπούπολης" - γραμμένο για το νυν δήμαρχο Δημήτρη Μπουραίμη. Ακούστε το:


egainia eypolis1egainia eypolis2egainia eypolis3
egainia eypolis4egainia eypolis5egainia eypolis6
πηγή:http://www.doxthi.gr/

Το βίντεο της ομιλίας του Γιώργου Αβράμη, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

ΠΗΓΗ:http://www.fylarhos.blogspot.gr/


Η διαφθορά το μεγαλύτερο πρόβλημα του Δήμου Φυλής, είπε ο Γιώργος

Με τον καθιερωμένο αγιασμό άρχισε η συγκέντρωση του Γιώργου Αβράμη
Ο υποψήφιος Δήμαρχος ασπάστηκε το σταυρό του παπα Κανέλλου
Ο Γιώργος Αβράμης δείχνει το ντοσιέ στο οποίο συγκέντρωσε τα παράπονα των δημοτών
Αρκετοί φίλοι της παράταξης έδωσαν το παρών στη συγκέντρωση
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Παππούς ευχήθηκε καλό αγώνα στον ανθυποψήφιό του Γιώργο Αβράμη κι εκείνος ανταπέδωσε την ευχή, επισημαίνοντας την ανάγκη να διεξαχθεί ένας πολιτισμένος προεκλογικός αγώνας
Η διαφθορά είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Δήμου Φυλής, τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος κι επικεφαλής της παράταξης ΕΥΠΟΛΙΣ, Γιώργος Αβράμης. 
Μιλώντας στα εγκαίνια των γραφείων της παράταξής του, που πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου, 29 Μαρτίου, ο Γιώργος Αβράμης σύνδεσε, εμμέσως, τη συγκεκριμένη αναφορά, «με κάποιους που ζουν σε κάστρα και κυκλοφορούν με μπράβους» και πρόσθεσε πως αν δεν καταπολεμηθεί η διαφθορά δεν πρόκειται να περισσέψουν πόροι για έργα στο Δήμο Φυλής. 
Ως δεύτερο πρόβλημα του Δήμου χαρακτήρισε την Χωματερή, τονίζοντας ότι αν εκλεγεί Δήμαρχος θα διενεργήσει δημοψήφισμα μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2015, για να εκφράσει ο Λαός τη βούλησή του και τόνισε ότι η περιοχή πρέπει να τελειώνει με τα σκουπίδια, ώστε να αρχίσει, άμεσα, η αποκατάσταση του χώρου. Τρίτο τη τάξει πρόβλημα ανέφερε το ζήτημα της κοινωνικής ένταξης των τσιγγάνων, τονίζοντας ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στην εκπαίδευση των τσιγγανοπαίδων και σύνδεσε το πρόβλημα με την παραβατικότητα, ζητώντας τη διατήρηση του Αστυνομικού Τμήματος στο Ζεφύρι και την ίδρυση νέου στη Χασιά, αλλά και την αναβάθμιση της αστυνόμευσης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φυλής. Επεσήμανε όμως ότι αυτοί που διεκδικούν δικαιώματα, πρέπει να κατανοήσουν ότι έχουν και υποχρεώσεις απέναντι στους συμπολίτες τους.
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην υγεία και στην πρόνοια, στη συγκοινωνία (εξαγγέλλοντας βελτίωση των δρομολογίων, διεκδίκηση της σύνδεσης με το μετρό και ίδρυση δημοτικής συγκοινωνίας), στην ανάπτυξη και στην επιχειρηματικότητα, στα προβλήματα της καθημερινότητας και στη νεολαία, με ιδιαίτερη αναφορά στον αθλητισμό και στην καταπολέμηση της ανεργίας. 
Υποστήριξε ακόμα ότι η πρωτοβουλία της παράταξής του να ζητήσει από τους πολίτες την καταγραφή των προβλημάτων, «με σύνθημα τα παράπονά σας στο Δήμαρχο», κέρδισε την αναγνώρισή τους και την εκτίναξε δημοσκοπικά στο 17%, με αποτέλεσμα, όπως είπε, «να έχουν ζώσει τα φίδια τους αντιπάλους, που βλέπουν ότι αυτή τη φορά ο κόσμος θα πάει με το Γιώργο».
Κι έκλεισε την ομιλία του με χιούμορ, αλλάζοντας τους στίχους στο γνωστό τραγούδι «Λιλιπούπολη», το οποίο διασκεύασε ως εξής: 
Λαέ του Δήμου της Φυλής, σήκωσε πια παντιέρα, 
με Μπουραΐμη Δήμαρχο δε βλέπεις άσπρη μέρα.
Βγάλαν οι Μπουραϊμικοί, Δήμαρχο Μπουραΐμη 
και τη ζωή μας τυραννούν άρπαγες μανδαρίνοι. 
Όμως σ’ αυτές τις εκλογές, η ρόδα θα γυρίσει
κι όλος ο Δήμος της Φυλής, Αβράμη θα ψηφίσει…

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ...και ο Παππούς δεν είχε υπογράψει για την επέκταση της χωματερής, όχι μόνο ο Μπουραίμης, έτσι δεν είναι ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή