"Κύριοι" της διοίκησης, τα "λάθη" σας δεν καλύπτονται




Η κατάπτωση και η κατρακύλα της απερχόμενης διοίκησης του Δήμου Φυλής φαίνεται πως δεν έχει προηγούμενο. Η μετακύλιση ευθυνών, η παραποίηση της αλήθειας και η διαστρέβλωση των γεγονότων, έχουν γίνει ξεκάθαρη προεκλογική στρατηγική της δημοτικής αρχής, που έχει αναγάγει τη συκοφαντία σε δεύτερη φύση της, προφανώς προσπαθώντας να καλύψει τα λάθη και τις παρανομίες της.

Σε πρόσφατο δημοσίευμα τοπικού μέσου -που έχει φθάσει να αποτελεί ξεκάθαρο προπαγανδιστικό μηχανισμό του κ. Μπουραΐμη- με έκπληξη διαπιστώσαμε πως η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» βρέθηκε… κατηγορούμενη λόγω της καταγγελίας του προϋπολογισμού του 2014.

Μάθαμε επίσης (ακούσατε-ακούσατε) ότι η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» ευθύνεται για το μπλοκάρισμα της οικονομικής λειτουργίας του Δήμου!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά, καταγράφοντας τα ψέματα και τις ανακρίβειες των φερέφωνων της διοίκησης.

Αρχικά στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται πως τα αντισταθμιστικά δεν έχουν καταβληθεί λόγω της καταγγελίας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ», κάτι που δεν ισχύει, αφού γνωρίζουμε πως αυτό δεν έχει συμβεί λόγω της μη συνεδρίασης της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ.

Κύριοι, η μισή αλήθεια, ισούται με ψέμα.

Σε ότι αφορά τη μισθοδοσία των υπαλλήλων και την καταβολή των οφειλών προς τους προμηθευτές του Δήμου, είναι γνωστό ότι ο προϋπολογισμός του 2013, εφαρμόζεται μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου του 2014. Οι ΚΑΔ οι οποίοι αφορούν τις συγκεκριμένες δαπάνες, θα έπρεπε να έχουν επαρκή κεφάλαια για να τις καλύψουν. Εάν η δημοτική αρχή έχει δαπανήσει τα κεφάλαια αυτά για διαφορετικούς λόγους, θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στους υπαλλήλους και στους προμηθευτές και όχι να συκοφαντεί σαν υπαίτιο της μη πληρωμής μισθών και προμηθευτών, την «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», ουδέποτε κατήγγειλε ότι ο Δήμος δεν εισπράττει έσοδα από τους Δημότες. Αντίθετα, έχουμε καταγγείλει ότι τα έσοδα του προϋπολογισμού του 2014, ότι είναιΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΑ. Για να εισπράξει τα εγγεγραμμένα αυτά έσοδα στον προϋπολογισμό του, θα πρέπει να φορολογήσει τους Δημότες με περισσότερα δημοτικά τέλη.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να μας εξηγήσει για ποιο λόγο φοβάται την έλευση των ελεγκτικών μηχανισμών.  ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ; Μήπως υπάρχει αδιαφάνεια στις δαπάνες σου; Γιατί όσον αφορά έσοδα τα οποία επιβάλλει ο Δήμος στους Δημότες, μόνο με απόφαση του Δ.Σ. μπορεί να γίνει αυτό και κανένας ελεγκτικός μηχανισμός δεν μπορεί να το επιβάλλει.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε πως η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» ουδέποτε πρόκειται να συναινέσει στην παρανομία.

Δήμαρχε, έχεις καταστρατηγήσει τον Καλλικρατικό νόμο και τον κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων.

Αυτός είναι ο λόγος που θα μας βρίσκεις πάντα απέναντί σου.

Σάββας Σάββας

Υποψήφιος Δήμαρχος

Επικεφαλής «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. γελάει ο κόσμος με αυτή τη μάτα στάμου και κάτι αλλα ψεύτικα προφίλ που προπαγανδίζουν υπέρ του μπουραιμη και κατά του σάββα. μαζευτείτε ρεεεεεε θα σας πάρουν με τις πέτρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή