«Έχει αντιληφθεί ο κ. Σγουρός ότι του ξηλώνεται το πουλόβερ;»



Μεγάλο πονοκέφαλο έχουν δημιουργήσει στον Γιάννη Σγουρό, οι ανεξαρτητοποιήσεις και ο «εμφύλιος» που μαίνεται στην παράταξή του.
Θερμό επεισόδιο δημιουργήθηκε στο προτελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο επειδή διαφοροποιήθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες Κώστας Μανιάτης και Κώστας Παπαντωνίου. Ο κ. Μανιάτης δέχθηκε και έντονη φραστική επίθεση από τον Άγγελο Λιόση.
Αιτία ήταν το θέμα της  απομάκρυνσης υπηρεσιών από τις Αντιπεριφέρειές τους, κάτι που τελικά δεν έγινε γιατί υπαναχώρησε ο κ. Σγουρός.

 Υπάρχει όμως και μία γενικότερη  αναταραχή στους κόλπους των Αντιπεριφερειαρχών επειδή έγινε αντιληπτό το «σφάξιμο» που πρόκειται να τους κάνει ο κ. Σγουρός ενόψει  των επικείμενων εκλογών. Οι μόνοι σίγουροι (λένε) που θα παραμείνουν είναι ο κ. Δημήτρης Κατσικάρης και η κα
Σταυρούλα Δήμου. Σε ό,τι  αφορά τους
υπόλοιπους, «παίζεται» το κεφάλι τους. Στη θέση τους, ο  κ. Σγουρός  προτίθεται -όπως ακούγεται-  να βάλει γαλάζιους υποψήφιους προκειμένου  να αντλήσει ψήφους και από αυτή τη δεξαμενή, ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει τη Ρένα Δούρου, επειδή έχει αντιληφθεί ότι είναι «σκούρα τα πράγματα»…! 
 
Πάμε τώρα στις ανεξαρτητοποιήσεις. «Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα», λένε- χαριτολογώντας- κάποιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του κ. Σγουρού, οι οποίοι ετοιμάζουν και αυτοί βαλίτσες για  να επιβιβαστούν σε άλλο «λεωφορείο»: Καψής , Σαμόλης και Γάκης, είναι μόνο η αρχή, θα ακολουθήσουν και άλλοι! Υπάρχει βέβαια και η φημολογούμενη κάθοδος του Κώστα Καράμπελα ως υποψήφιος Δήμαρχος στο Περιστέρι, οπότε προστίθεται μια ακόμη  απώλεια από εκεί.
Πάμε και στους Δήμαρχους! Υπάρχουν Δήμαρχοι που είναι ευχαριστημένοι από τον κ. Σγουρό (οι κολλητοί), γιατί πήραν κάποια έργα και πίνουν νερό στ’ όνομά του και υπάρχουν κάποιοι άλλοι που δεν πήραν τίποτα ή πήραν ψίχουλα,  επισημαίνοντας  πως υποβάθμισε  τις περιοχές τους και δεν θέλουν ούτε να τον δουν. Ειδικά από περιοχές όπως είναι η Κερατέα, τα Άνω Λιόσια, το Θριάσιο, το Χαϊδάρι, το Πέραμα, τον Κορυδαλλό και το Κερατσίνι, τα μηνύματα  είναι πολύ δυσοίωνα για τον Περιφερειάρχη… «μαύρη μαυρίλα πλάκωσε»!
Θα πει κάποιος -και δικαίως- ότι τον βλέπει συνέχεια με ένα ψαλίδι στο χέρι να κόβει κορδέλες και να εγκαινιάζει έργα, αυτό όμως δεν λέει τίποτα για τον κόσμο που πεινάει. Οι εκλογές έρχονται και ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται γι’  αυτά. Υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν πλάκα και τον παρομοιάζουν με έναν φαλακρό τύπο που ήταν στο προσκήνιο πριν από πολλά χρόνια, μόνο που αυτός κρατούσε μυστρί και όχι ψαλίδι… Μ' αυτά και μ' αυτά, φαίνεται ότι το «πουλόβερ» του κ. Σγουρού κάπου πιάστηκε και έχει αρχίσει να ξηλώνεται! Άραγε θα προλάβει να κάνει κόμπο;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια