Μαζική η ανταπόκριση του κόσμου στην Ημερίδα για τη Διαχείριση των Απορριμμάτων (video και photos)


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου 2013 από την «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» η Επιστημονική Ημερίδα για τη Διαχείριση των Απορριμμάτων στη Δυτική Αττική. Οι πολίτες του Δήμου Φυλής, μαζί με τους τοπικούς αθλητικούς, πολιτιστικούς και εξωραϊστικούς συλλόγους έδωσαν «βροντερό» παρών στην εκδήλωση, με τη δημοτική αρχή ωστόσο να λάμπει δια της απουσίας της για ακόμη μια φορά, αρνούμενη να αποδεχθεί την πρόσκληση της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης. 

Βέβαια, οι προθέσεις της διοίκησης είχαν διαφανεί από τις προηγούμενες εβδομάδες, οπότε και εισπράξαμε αρνητικές απαντήσεις για την παραχώρηση δημοσίων χώρων, όπως η αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», η οποία δεν χρειάζεται να υπενθυμίσουμε πως έχει κατά το πρόσφατο παρελθόν παραχωρηθεί ακόμα και για δραστηριότητες επιχειρηματιών της περιοχής. 

Οι επίσημοι ομιλητές κ.κ. Μαρκάτος, Κυρκίτσος και Κεφαλάς στις ομιλίες τους περιέγραψαν και ανέλυσαν πιο εξειδικευμένα το ζήτημα της Χωματερής και τις επιπτώσεις που έχει στις ζωές των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, σε επίπεδο όχι μόνο υγείας αλλά και κοινωνικά. 

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σάββας Σάββας αφού υπενθύμισε τις ενέργειες της ανεξάρτητης παράταξης για την οριστική απομάκρυνση της Χωματερής, ανέφερε πολλές από τις προτάσεις που έχει κατά καιρούς υποβάλλει στο Δημοτικό Συμβούλιο και οι οποίες δυστυχώς έχουν πέσει στο κενό, λόγω της απροθυμίας της διοίκησης για συνεργασία. 

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα σχετικά βίντεο από τις ομιλίες της Ημερίδας

Ομιλίες κ. Σάββα Σάββα



 Η ομιλία της κ. Φωτεινής Γιαννοπούλου:



Η ομιλία του κ. Σταμάτη Γεώργα




Η ομιλία του κ. Νίκου Μαρκάτου


Η ομιλία του κ. Φίλιππου Κυρκίτσου


Η ομιλία του κ. Τάσου Κεφαλά και η σύνοψη του δημοσιογράφου κ. Κώστα Καλογράνη



Το σύντομο περιγραφικό βίνετο της "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" για την σημερινή κατάσταση της Χωματερής



                ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ

 

 









πΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΒΡΕΊΤΕ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια