Ποιος είναι ανεπαρκής κ. Δήμαρχε;




Άρθρο του Ευάγγελου Βάθη

Στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Φυλής στις 12.11.13 συμμετείχα ως αναπληρωματικό μέλος λόγω κωλύματος της κ. Γιαννοπούλου.

Με την έναρξη της συνεδρίασης ζήτησα τον λόγο από τον πρόεδρο (κ. Μπουραΐμη) για να καταγγείλω την μη εμπρόθεσμη επίδοση των θεμάτων και εισηγήσεων της ημερήσιας διάταξης (η συνεδρίαση ήταν στη 13.30 και οι εισηγήσεις και τα θέματα μας δόθηκαν στις 13.40).

Στην παρέμβασή μου αυτή ο κ. Δήμαρχος (πρόεδρος της Ο.Ε.) δε δίστασε να μου πει ότι σε άλλους δήμους δεν δίνονται εισηγήσεις και πρέπει να είμαι ευχαριστημένος που τις πήρα έστω και την ώρα αυτή!

 Με χαρακτήρισε δε, ανεπαρκή για να συμμετέχω στη συνεδρίαση.

Νομίζω κ. Δήμαρχε ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Η επάρκεια, ή η ανεπάρκεια κάποιου χαρακτηρίζεται από το έργο που αυτός επιτελεί και εσείς κ. Μπουραΐμη, το μόνο που καταφέρατε να κάνετε στα περίπου τέσσερα χρόνια της θητείας σας, είναι να εγκαινιάσετε ένα μονοπάτι που άνοιξε ο ΕΠΟΣ Φυλής στην Πάρνηθα.

Το ΤΙΠΟΤΑ χαρακτηρίζει τη διοίκηση και το έργο σας στο Δήμο μας. Εκτός αν θεωρείτε επαρκείς τις απευθείας αγορές οικοπέδων, ενοικιάσεις καταστημάτων, μισθώσεις μηχανημάτων για αποκατάσταση μικροζημιών από έκτακτες περιστάσεις και απευθείας αναθέσεις για εργασίες καθαρισμού μπαζών μες το καταχείμωνο.

Ω! Χαίρω ω πόσο χαίρω που εσείς ο «επαρκής» με χαρακτηρίζετε ανεπαρκή κ. Δήμαρχε.

                                                                                          Βάθης Ευάγγελος
Δημοτικός Σύμβουλος
ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
Σάββας Σάββας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια