Tρίτη περίπτωση αγοραπωλησίας βρέφους- Ζευγάρι έδωσε 4.000 ευρώ σε Ρομά


Ζευγάρι 50χρονων στα Άνω Λιόσια δε μπορούσαν να κάνουν παιδιά και έτσι πλήρωσαν για να αποκτήσουν ένα κοριτσάκι μόλις οκτώ μηνών

 Ζευγάρι Ελλήνων που είχε πάρει βρέφος απο Ρομά, πληρώνοντας 4.000 ευρώ, επειδή δεν είχε παιδιά, συνελήφθη στα 'Ανω Λίοσια απο αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για έναν 53χρονο και την 48χρονη σύζυγο του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, κατά συναυτουργία.

Η υποδιεύθυνση Ανηλίκων, δέχτηκε καταγγελία για ζεύγος Ελλήνων που είχε στην οικία του βρέφος, ένα μικρό κορίτσι, χωρίς να είναι οι βιολογικοί του γονείς. Διερευνώντας την πληροφορία η
αστυνομία, προσήγαγε από την περιοχή των 'Ανω Λιοσίων το ζευγάρι. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, κατά την εξέταση των προσαχθέντων προέκυψε ότι τον περασμένο Μάρτιο παρέλαβαν από γυναίκα Ρομά, στην περιοχή του Ζεφυρίου, βρέφος το οποίο είχε γεννηθεί στις 25 Φεβρουαρίου του 2013 από άλλη γυναίκα Ρομά, καταβάλλοντας το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ.

Η 48χρονη αμέσως μετά την παραλαβή του βρέφους επιχείρησε ανεπιτυχώς να το «δηλώσει», ως τέκνο της, στον δήμο Φυλής. Από τότε, το βρέφος παρέμενε με το ζευγάρι, το οποίο προσπαθούσε να βρει τρόπο προκειμένου να το «νομιμοποιήσει». Και οι δύο ισχυρίστηκαν ότι προέβησαν στην παράνομη αγοραπωλησία γιατί δεν είχαν άλλα παιδιά.

Μετά από προφορική εντολή του εισαγγελέα Ανηλίκων, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων για εξετάσεις.

Το ζεύγος συνελήφθη και σήμερα το πρωί θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της φυσικής μητέρας και των μεσαζόντων στην αγοραπωλησία του βρέφους συνεχίζονται. 

πηγή:http://www.protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια