Δεν κρύβεται η «γύμνια» της διοίκησης!



Για ακόμη μια φορά γίναμε μάρτυρες του γνωστού θεάτρου του παραλόγου που λαμβάνει χώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής. Εργαζόμενοι σε ομηρία, άνθρωποι στους δρόμους να βλέπουν μπροστά στα μάτια τους τη διοίκηση Μπουραΐμη να συνεχίζει ακάθεκτη τη δουλειά της, με τις αγοραπωλησίες να δίνουν και να παίρνουν, εκατομμύρια να διακινούνται, όμως οι άνθρωποι που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους έρχονται ως θέματα «προ ημερησίας διάταξης»! 

Ασήμαντο δηλαδή ζήτημα για αυτούς που με τα έργα και τις πράξεις τους έφεραν τον Δήμο σε αυτή την κατάσταση. Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» μέσω του επικεφαλής κ. Σάββα Σάββα έθιξε για ακόμη μια φορά τόσο το θέμα των αμέτρητων και χωρίς προγραμματισμό αγοραπωλησιών, όσο και αυτό της συνεχούς ομηρίας των εργαζομένων του «ΞΕΝΙΟΥ» που πλέον έχουν αντιληφθεί πολύ καλά τις ψεύτικες υποσχέσεις, τις προεκλογικές «απάτες» και τις ψηφοθηρικές τακτικές.

Παρόλα αυτά, η υποκρισία βασιλεύει. Ο κ. Νίκος Λιόσης απηύθυνε ερώτηση σχετικά με τις απευθείας αναθέσεις, ζητώντας αποδείξεις, τις οποίες μπορεί να βρει πολύ εύκολα στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, σε μια υπόθεση όμως που ήδη έχει πάρει τη νομική οδό. Γιατί είναι εύκολο να αποποιούμαστε τις ευθύνες μας, ακόμα και όταν είναι τόσο μεγάλες. Ευθύνες αρκετών ακόμα, που επίσης έχουν περάσει από τη διοίκηση και τώρα ως αντιπολίτευση κρατούν καλά σφραγισμένο το στόμα τους.

Βέβαια ο… κόσμος το ‘χει τούμπανο και η διοίκηση κρυφό καμάρι, ωστόσο έχουν και οι προκλήσεις τα όριά τους, ειδικά για εκείνους που ξεχνώντας τη θεσμική τους θέση ως πρώην πρόεδροι της δημοτικής ραδιοφωνίας (με ότι αυτό συνεπάγεται), με τις ενέργειες και τις πρακτικές τους έχουν φέρει το Δήμο στη σημερινή του κατάσταση.

Αποσπάσματα από την ομιλία του Σάββα Σάββα στο Δ.Σ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια