Τραγικό δυστύχημα στο δρόμο - καρμανιόλα της Δροσούπολης



Συντάχθηκε απο τον/την Μένη Πιρπινιά   
Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί στην οδό Πηνειού στην περιοχή της Δροσούπολης Άνω Λιοσίων, όταν μηχανάκι που οδηγούσε ένας 20χρονος νεαρός έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο οδηγός και να τραυματιστεί σοβαρά ο συνεπιβάτης του. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι δυο ώρες αργότερα, στην ίδια περιοχή, αυτοκίνητο χτύπησε, ευτυχώς χωρίς να προκαλέσει τραυματισμό, ένα παιδί που επιχείρησε να περάσει την διασταύρωση, γεγονός που προκάλεσε αγανάκτηση στους κατοίκους, καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος έχει χαρακτηριστεί – δικαίως –καρμανιόλα..
Κλειστό από την αστυνομία ήταν από το μεσημέρι το σημείο όπου ο νεαρός
έχασε τη ζωή του ενώ μάχη για τη ζωή του δίνει στο νοσοκομείο ο συνεπιβάτης και φίλος του. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο άτυχος νεαρός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με το μηχανάκι και, στην προσπάθειά του, να κάνει «σούζα» έχασε τον έλεγχο με τραγικό αποτέλεσμα. Οι φίλοι του νεαρού, που έσπευσαν στο σημείο για να δουν τι έχει γίνει, άφησαν λίγα λουλούδια στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.
Δυο ώρες αργότερα, πάντως, στο παραπέντε αποφεύχθη ένα ακόμα τραγικό περιστατικό, όταν αυτοκίνητο χτύπησε ένα παιδί – ευτυχώς ελαφρά - που επιχειρούσε να περάσει το δρόμο.
Κάτοικοι και περίοικοι εμφανίζονται αγανακτισμένοι, διότι αν και έχουν προειδοποιήσει για τους κινδύνους που ελλοχεύει η έλλειψη φαναριών και σηματοδότησης στον συγκεκριμένο δρόμο λόγω των μεγάλων ταχυτήτων που αναπτύσσουν τα οχήματα, η πολιτεία κωφεύει. Χαρακτηριστικό της αδράνειας που επιδεικνύουν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές είναι πως, αν και έχουν μπει εδώ και πολλά χρόνια οι κολόνες, δεν έχουν μπει τα φανάρια, παρά τα αλλεπάλληλα τροχαία ατυχήματα και τις οχλήσεις στην Τροχαία και τους αρμοδίους.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΑΓΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗ ΤΡΙΤΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΗΝΕΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ Η ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ Η ΟΔΥΝΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΥΜΟ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΗΝΕΙΟΥ ΣΤΗ ΔΡΟΣΟΥΠΟΛΗ ΟΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΝΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΟ ΠΡΑΞΗ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή