Θα επικρατήσει πάλι σιωπή;;

Στα κρυφά ο κ. Σγουρός έδωσε άλλα δυο χρόνια ζωής στη χωματερή Φυλής.


Γράφει ο Παραπονιάρης

Τι και αν είχε λήξει η άδεια της χωματερής ο δημοφιλής και λαλίστατος 
Περιφερειάρχης   Αττικής και πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ κ.Σγουρός φρόντισε δια μέσω
του αρμόδιου περιφερειακού του συμβούλου να την ανανεώσει για άλλα δυο χρόνια.
 Τελικά πέσαμε μέσα όταν λέγαμε "Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει" ΕΔΩ.
Δε γνωρίζουμε  πόσο νόμιμη είναι η απόφαση. Αυτό θα το δείξει η δικαιοσύνη με τις αποφάσεις που θα πάρει από τις προσφυγές που 
θα γίνουν.
Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είχε την πολιτική ανδρεία να τη φέρει στο 
Περιφερειακό Συμβούλιο γιατί αυτό  θα έφερνε σε πολύ δύσκολη θέση τους δικούς συμβούλους που θα έπρεπε να πάρουν θέση και να ψηφίσουν για μια εγκατάσταση εντός του Θριασίου Πεδίου.
Δεν είχε επίσης το θάρρος , εκλογές έρχονται σε λίγο καιρό,  να το  δημοσιοποιήσει στους κατοίκους του Δήμου Φυλής όπως έλεγε η πρώτη απόφαση.
1η απόφαση
2η απόφαση
Τι και αν ο Περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για τις δημοκρατικές και δημόσιες αποφάσεις του ΕΔΣΝΑ φρόντισε δια μέσω του αρμόδιου περιφερειακού συμβούλου να αλλάξει την απόφαση, ώστε να μείνει κρυφή από τους δημότες του Δήμου Φυλής.
Ας μη ξεχνάμε επίσης  πως αρκετές φορές στο live κόβεται ο ήχος όταν υπάρχει κάποια ένταση ή διαφωνία μεταξύ των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής και ποτέ σχεδόν δεν ανεβαίνουν στο site του ΕΔΣΝΑ οι παλιότερες συνεδριάσεις  ΕΔΩ.
Όταν μιλάμε για διαφάνεια θα πρέπει να υπάρχει παντού και όχι όπου μας συμφέρει.

Ακολουθούν παρακάτω οι δυο αποφάσεις που αφορούν την επέκταση κατά δυο χρόνια της άδειας διάθεσης απορριμμάτων και ελπίζουμε πως ΚΑΙ οι θεσμοί της πόλης μας θα κάνουν αυτό που πρέπει όπως και δημόσια δηλώνουν.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια