Από… καρμανιόλες καλά πάμε



Μάρτυρες ενός ακόμα αυτοκινητιστικού ατυχήματος έγιναν το βράδυ του Σαββάτου οι κάτοικοι της γειτονιάς γύρω από την συμβολή των οδών Πάρνηθος και Εργατικής Πρωτομαγιάς στα Άνω Λιόσια. Πρόκειται για ένα σταυροδρόμι όπου σε μηνιαία βάση παρατηρείται περιστατικό σύγκρουσης αυτοκινήτων, γεγονός που έχει προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία στους κατοίκους.

Αυτή τη φορά οι επιβάτες των δύο οχημάτων που συγκρούστηκαν (το ένα εκ των οποίων παραβίασε το STOP) τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά, όμως, όπως υποστήριζαν και οι περίοικοι, η συχνότητα με την οποία συμβαίνουν παρόμοια ατυχήματα σε αυτό τον δρόμο πρέπει να αφυπνίσει τους αρμόδιους, για να μην θρηνήσουμε στο μέλλον θύματα.

Και φυσικά δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο σημείο που χρίζει διόρθωσης, σε ότι αφορά αφενός τον φωτισμό τις βραδινές ώρες και αφετέρου την έλλειψη σηματοδότησης, γιατί σε όλη την πόλη παρόμοια γεγονότα καταδεικνύουν και υπενθυμίζουν την εγκληματική αδιαφορία της διοίκησης του Δήμου Φυλής, η οποία μάταια προσπαθεί εδώ και καιρό να μας πείσει πως όλα είναι… ωραία και καλά!

Και ρωτάμε: Πώς να είναι όλα καλά, όταν οι τεράστιες -κατά τα άλλα- πινακίδες είναι κρυμμένες, άρα είναι αδύνατο -ελλείψει φωτισμού- σε πολλά σημεία να γίνουν αντιληπτές, την ώρα που φανάρια δεν υπάρχουν σε σημεία που παρατηρούνται συνεχώς συγκρούσεις αυτοκινήτων;

Τελικά φαίνεται πως … από καρμανιόλες καλά πάμε, ελπίζουμε τουλάχιστον η διοίκηση μέσα σε όλα τα προεκλογικά «χατίρια» που θα κάνει, να προχωρήσει και σε μια-δυο κινήσεις ουσίας, έτσι ώστε να αποχαιρετήσει… με το κεφάλι ψηλά. Αν δηλαδή κάτι τέτοιο είναι εφικτό…

Photos:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια