Τα ίδια Παντελ(Τ)άκη μου τα ίδια Παντελή μου;


























Λέτε να ακούσουμε τα ίδια πάλι σήμερα στο Δ.Σ. Φυλής.;;;;


Εδω μπορείτε να ΘΑΥΜΑΣΕΤΕ τον "σαφέστατο"(!!!) λόγο του Δημάρχου Φυλής ,Μπουραίμη σε περασμένο Δημοτικό συμβούλιο γιά το ραδιόφωνο, και εαν καταλάβετε τι είπε ο άνθρωπος, πείτε του μετά και του ίδιου, μήπως
και καταλάβει ότι δεν είπε τίποτα, και ότι "είπε" ήταν απο την αρχή έως το τέλος Ψέμμα......
Δώστε προσοχή στο 8.05 λεπτό και ακούστε τι έλεγε γιά την συχνότητα και τον Ξένιο ....(....Ούτε τρελλαθήκαμε να χάσουμε ένα..μία απο τις καλύτερες δομές του Δήμου....!!!)
Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που μας συνηθίζει σε τέτοιον αόριστο και μπουρδουκλομένο λόγο,και ο οποίος κάθε άλλο παρά ταιριάζει σε πολιτικό αρχηγό της περιοχής.
Μεταξύ των υπολοίπων θα βρείτε και Live πολλά απο τα 7 ψέμματα που σας αναλύσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση...ένα θέμα που έχει διαβάσει σχεδόν η μισή Ελλάδα απο το διαδύκτιο,αφού πλέον υπάρχει κοινοποιημένο σε πάρα πολλά διαδυκτιακά μέρη!!!! 

πηγή Βίντεο:http://www.fylarhos.blogspot.gr/,Facebook

Δημοσίευση σχολίου

21 Σχόλια

  1. δεν σχολιαζει κανεις ανωνυμοσ.....? σχολια γινονται μονο για την ελασσον αντιπολιτευση?...μπουρδελλα ολοι σασ....


    ΡΗΓΑ ΜΑΡΙΑ
    ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΗΣ
    ΖΟΦΡΙΑ ΙΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πράγματα ειναι απλά Μαρία. Ο Μπουραϊμης έχει καταστρέψει 50 οικογένειες με τα ψέμματα και την αναλγησία του.Προφανώς του προκαλεί ικανοποίηση ότι χάθηκαν 50 θέσεις εργασίας μέσα στην κρίση και για το θέμα του ΞΕΝΙΟΥ έχει κάνει το ψέμα επάγγελμα από την ώρα που ανέλαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όταν έπαιρναν όμως παχυλούς μισθούς και τρώγανε με χρυσά κουτάλια καλά ήτανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι φίλε το νόμισμα έχει ΠΆΝΤΑ 2όψεις και οι ημιμαθείς είναι χειρότεροι από τους αμαθείς το γνωρίζει φαντάζομαι και αυτός που ανέβασε το άρθρο.

      Διαγραφή
    2. Οι ημιμαθείς είναι χειρότεροι από τους αμαθείς,διότι δεν τρώγανε ποτέ με χρυσά κουτάλια πάντα προσπαθούσαν για ότι καλύτερο σε αυτό τον πολυπαθή δήμο .-

      Διαγραφή
    3. ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ;
      ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΑ ΕΦΑΓΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΑΝ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΩΣ ΚΟΡΟΪΔΟ ΓΙΑ ΤΑ Γ… ΑΥΤΩΝ, Κ.Α, Κ.Α, .
      ΟΥΦ! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ.
      ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ.
      ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
      ΑΝΤΕ!

      Διαγραφή
  4. Τα περί παχυλών μισθών λεβέντες είναι για λαίκή κατανάλωση.Σκεφτείται μόνο ότι για να τους παίρνουν κάποιοι οι ίδιοι οι Δημαρχαίοι φρόντιζαν να τους δίνουν για τους δικούς τους όχι πάντα διαφανείς λόγους. Εγώ ως εργαζόμενος έπαιρνα μόνο ότι προέβλεπε η σύμβασή μου και ούτε ευρώ παραπάνω.Κι αν ο σημερινός δήμαρχος δε με γούσταρε ας είχε παντελόνια να με απέλυε νόμιμα και όχι να με έχει 3 χρόνια όμηρο και απλήρωτο. Και να μου λέει στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο γιατί δε δίνω 5-10 χιλιάδες ευρώ να κάνω αυτασφάλιση.Γνωστή η τακτικο΄πικαι γνωστοί όσοι παλεύουν να κρατήσουν τον Μπυραίμη στο απυρόβλητο..βοά ο κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μια και μιλάμε έτσι και αλλιώς ανώνυμα, για πές ποιος ήταν ο καθαρός μισθός σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν έχω πρόωλημα φίλε να σου πω..Το 2010 μετά από 20 χρόνια εργασίας 1944 μικτά που σημαίνει περίπου 1500 καθαρά..αρκετά πιο κάτω από εργαζόμενους στπ Δήμο με τα ίδια χρόνια * για εκείνη την περίοδο μιλάμε πάντα και πρίν τις κυβερνητικές περικοπές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γιατί δε το πιστεύω; συγνώμη, αλλά με τους μισθούς που έχω ακούσει αρνούμαι να πιστέψω πως υπήρχαν τόσο μικροί μισθοί στον ξένιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στη διάθεσή σου και τα εκκαθαριστικά κισθοδοσίας και ότι άλλο θέλεις για να πειστείς.Μη γίνεσαι και συ θύμα της προπαγάνδας, η πλειοψηφία των εργαζομένων δεν είχε να κάνει όυτε με παχυλούς μισθούς ούτε με τίποτε άλλο.Αυτά τα απολάμβαναν λίγοι.Εκεινο που είναι απαράδεκτο είναι ότι ο Μπουραίμης έχει φερθεί απαράδεκτα.Εφόσον δε χρειάζεσαι έναν εργαζόμενο ή κλείνεις την επιχείρησή σου τον απολύεις και τον αποζημιώνεις.Δεν τον κρατάς όμηρο για να μη χρεωθείς απολύσεις και σου τσαλακωθεί το image.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. min paraxenebese kata proton akoma kai afta ta lefta poy anafereis oxenios eprepe nata dini apo to 1997 mexri tote oloi oi xenites epernan psixoula ola ta xontra lefta ta eperne ikataskevastiki ka8os kai mponoys parola afta oi xenites ta kalitera lefta ta piran me agones gia tis simbasis to 2003 kai dorisan ta anadromika toy pente eton sto sismoplikto kai kataponimeno lao ton ano liosion ka8os kai paxiloys logariasmoyhs apo toys diaforoys eranoys allilegiis logo toy sismoy poy ixe organosi afta ta oliga gia tin istoria as poyn oi dimotes poso boi8i8ikan apo ton xenio akoma kai se logariasmoys dei ote klp.ala blepis aftoi oloi itan megaloi kai kataponimenoi an8ropoi kai den asxoloynte me ta koina kai afto ekmetalebotan o ekastote dimarxos giafto kai den ekanan os ofilan pote dimopsifisma gia to 8ema toy xenioy ean ito dinaton 8a eprepe na mazeftoyn 40.000 dimotes kai na petoyn petres se aftoys poy me tis diafores lobitoyres toys kator8osan na xasoyn tin adia toy sta8moy ti foni toy laoy toy dimoy filis pleon alla opos lei kai olaos oka8enas pifizi afto poy ton ekprosopi onoon noito

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κλείνεις την επιχείρησή σου τον απολύεις και τον αποζημιώνεις.Δεν τον κρατάς όμηρο

      Διαγραφή
  11. ta xrei poy anaferi o simerinos dimarxos eine pragmatikotita ala ta ixere apo tin proti stigmi poy ebale gia dimarxos sto kalikratiko dimo i ali8ia ine oti ta teleftea xronia o xenios xelaspone to dimo seola ta 8emata itan ena tamio poy o ekastote dimarxos ekane ta lefta oti i8ele logo toy oti ixan klisi pleon tin kataskebastiki plirone akoma kai gia tis kataskinosis ton pedion tis politistikes ekdilosis kai pola akomi aftokinita toy dimoy kafsima toy dimoy kai toy kolimbitirioy lampes dimosioy fotimoy grasidi ston akratito pextes aftoy mexri poy ixan ftasi na toys len oti 8a plirononte me elefgteras ston akratito 8imi8ite mono kai anaroti8ite giati epi xristofilaki epoxis to topiko somatio eixe perasi alisides stis portes toy xenioy kai oxi toy dimoy kai giati afto to somatio akoma kai simera den perni 8esi gia to 8ema afto eine pola talefta ari kai afta ta eixe oxenios kai oxi okataxreomenos dimos afta kai ala pola se epomena tefxoi giati kataxreo8ike aftos oploysios dimos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σύμφωνα με το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης,

    «κατά το χρονικό διάστημα από 1-1-2007 έως 30-4-2010 ο Δήμος Άνω Λιοσίων επιχορήγησε τη ΔΕΡΑΛ, από έσοδα που προέρχονταν από αντισταθμιστικά οφέλη, με το ποσό των 25.700.000 ευρώ. Ποσοστό 66%, δηλαδή, 16.900.000 ευρώ διατέθηκε για δραστηριότητες που δεν εξυπηρετούσαν το σκοπό της Επιχείρησης αλλά του Δήμου Άνω Λιοσίων - και όχι μόνο. Το Δημοτικό Συμβούλιο προέβαινε σε συνεχείς επιχορηγήσεις, αυξάνοντας σχεδόν στο τριπλάσιο το αρχικά προϋπολογισθέν ποσό της επιχορήγησης και χωρίς περαιτέρω έλεγχο , αναφορικά με την τελική διάθεση του ποσού των 25.700.000 ευρώ».

    Όπως επισημαίνουν οι ελεγκτές, από το προαναφερόμενο ποσό των 16.900.000 ευρώ, ποσό της τάξης 5.537.271,43 ευρώ διατέθηκε με παράνομο τρόπο για λειτουργικά έξοδα, έργα, προμήθειες, υπηρεσίες, δωρεές, επιχορηγήσεις, κ.λ.π που αφορούσαν σε δραστηριότητες του Δήμου, των Νομικών Προσώπων, φορέων της περιοχής αλλά και τρίτων. Στη συνέχεια, οι ελεγκτές εξειδικεύουν τις δαπάνες όσον αφορά στις δωρεές και τις επιχορηγήσεις που ανήλθαν σε 1.377.350 ευρώ. Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι 29.750 ευρώ διατέθηκαν για συνεστιάσεις αθιγγάνων τον Δεκέμβριο του 2007, για προκατασκευασμένη εκκλησία 53.550 ευρώ, για τετράδια, μολύβια, στυλό 27.000 ευρώ τον Δεκέμβριο του 2008, για αγορά σαρδέλας 8.500 ευρώ , για έξοδα κηδειών 9.500 ευρώ, για αγορά κοστουμιού 365 ευρώ, για αγορά Η/Υ και λογισμικού 202.000 ευρώ το διάστημα Οκτωβρίου- Δεκεμβρίου 2007, για πασσάλους καστανιάς 45.000 ευρώ τον Μάρτιο του 2009, για αποκομιδή μπαζών 120.000 ευρώ τον Δεκέμβριο του 2008, για αγορά φυτών 49.000 ευρώ από Μάιο έως Δεκέμβριο του 2008.

    Επίσης, ξεχωριστή μνεία γίνεται στο πόρισμα για τον Δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, τον πρόεδρο της ΔΕΡΑΛ, την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον αντιδήμαρχο Πρασίνου και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, οι ελεγκτές ανακάλυψαν ένα σωρό από εντολές προμήθειας με υπογραφές των προαναφερθέντων ενώ σε 387 περιπτώσεις δεν βρέθηκαν οι σχετικές εντολές.

    Επίσης, 148 εντολές με το λογότυπο της ΔΕΡΑΛ αφορούν προμήθεια βενζίνης και πετρελαίου κίνησης, από το ίδιο πρατήριο το 2007 (που αφορούσαν: 86 εντολές σε αυτοκίνητα του Δήμου Άνω Λιοσίων, δυο στο αυτοκίνητο που έχει η ΔΕΡΑΛ και 60 σε αυτοκίνητα αγνώστου ιδιοκτησίας). Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν, ακόμα, σύμφωνα πάντα με το πόρισμα , οι περιπτώσεις του προέδρου της ΔΕΡΑΛ, της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και ιατρού εργασίας στη ΔΕΡΑΛ και του προέδρου του Κοιμητηρίου. Βρήκαν λοιπόν οι ελεγκτές ότι οι παραπάνω έχουν λάβει χρηματικά ποσά, χωρίς αιτιολογία και παραστατικά για διάφορους λόγους, από έξοδα νοσηλείας, μέχρι δωρεές, πληρωμή ενοικίων συλλόγων και είσπραξη χρηματικού ποσού από την ιατρό εργασίας «επί αποδώσει» και χωρίς δικαιολογητικά. Ειδικά δε, για την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και ιατρό εργασίας, το πόρισμα αναφέρει ότι υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ των δύο ιδιοτήτων .

    Επιπλέον, η Δημοτική Επιχείρηση Ραδιοφωνίας μισθοδότησε το διάστημα από 1-12-2007 μέχρι 30-4-2010, εκατόν ογδόντα επτά (187) άτομα με το ποσό των 2.160.000 ευρώ που δεν απασχολούνταν στη Ραδιοφωνία αλλά στον Δήμο και στα Νομικά του πρόσωπα. Επίσης, στο πόρισμα σημειώνεται,, ότι παρά το γεγονός πως από τη ΔΕΡΑΛ «πέρασαν» 25.700.000 ευρώ, οι υπεύθυνοι δεν φρόντισαν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι καθώς και να καλυφθούν οι ασφαλιστικές τους εισφορές και ο φόρος μισθωτών υπηρεσιών.

    ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΟΥΡΑΪΜΗΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "προέρχονταν από αντισταθμιστικά οφέλη" Αυτό τα λέει όλα ,αντισταθμιστικά οφέλη στους δημότες
    και όχι σε ..................τραλαλα τραλαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βέβαια Γιάννης κερνούσε Γιάννης έπινε δείτε δημοτικό συμβούλιο και διοικητικό συμβούλιο οι ίδιοι τα αποτελούσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτές είναι οι αλήθειες παιδιά και όχι αυτά που διαδίδουν δεξιά και αριστερά τα κάθε λογής παπαγαλάκια των εκάστοτε Δημάρχων..που εδώ που τα λέμε οι περισσότεριι από αυτούς ήταν πλήρεις γνώστες της κατάστασης.Και τώρα ο Μπουραϊμης να βγαίνει σε δημοτικά συμβούλια και να ειρωνεύεται εργαζόμενους.Μιλάμε για πολιτικό ήθος που σπάει κόκκαλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. oso giatoti pa8an aftoi moy metafer8ikan apo tis ales eteries dite afto:http://et.diavgeia.gov.gr/f/dhmos_fylis/ada/%CE%92%CE%9B4%CE%9D%CE%A9%CE%97%CE%A4-%CE%A9%CE%A3%CE%98
    sinolo meta tosa xronia peripoy 2.800 kalinixta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και συν τοις άλλοις το γεγονός ότι ο Μπουραίμης κρατάει ομήρους τόσους ανθρώπους έχει και πρακτικό αντίκτυπο.Φανταστείτε ότι όταν αργούν να πληρωθούν ένα εναμιση μήνα οι εργαζόμενοι του Δήμου φωνάζουνότι δεν έχουν να πάρουν γάλα στα παιδιά τους.Λογικό θα μου πείτε...Εμείς τι να πούμε και για πιο γάλα να μιλήσουμε.Εγώ ας πούμε περιμένω από εβδομάδα σε εβδομάδα το συνεργείο της ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα στο σπίτι μου.Υπάρχει ιατρικό θέμα στην οικογένειά μου που αδυνατώ να καλύψω.Υπάρχει απειλή κατάσχεσης επό την Εφορία.Και όλα αυτά για να ικανοποιείται ο εγωισμός ενός Δημάρχου.Τι θα κάνατε στη θέση μου ρε παιδιά; Ούτε επίδομα ανεργίας δεν μπορώ να πάρω γιατί δεν έχω χαρτί απόλυσης με τους μπαγλαμάδες που έχουμε μπλέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή