Α.Π.ΑΞ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΧΑΡΝΩΝ



Α.Π.ΑΞ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – Α.Π.ΑΞ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΧΑΡΝΩΝ 
Αυτό είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ σούπερ μάρκετ που πουλάει κατά μέσο όρο 30% με 40% πιο φτηνά τα προϊόντα από τα άλλα μάρκετ!

Η δραστική μείωση του εισοδήματος οδήγησε πολλές οικογένειες σε οικονομική εξαθλίωση με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αγοράσουν τα απαραίτητα αγαθά...
Μας αφαίρεσαν εισόδημα, έκλεισαν τις δουλειές μας, έδιωξαν τα παιδιά μας στο εξωτερικό, μας στέρησαν την υγεία, την παιδεία, την ασφάλεια και μας σπρώχνουν στην απελπισία (έτσι νομίζουν).
Όμως δεν μπορούν να μας αφαιρέσουν τη δημιουργικότητα, δεν μπορούν να μας αφαιρέσουν την περηφάνια, δεν μπορούν να μας αφαιρέσουν το ελληνικό ένστικτο επιβίωσης, δεν μπορούν να μας αφαιρέσουν τον ελληνικό τρόπο σκέψης που χιλιάδες
χρόνια μας ξεχωρίζει σαν έθνος και αντιδράσαμε γρήγορα.
Μια πολύ μεγάλη ομάδα ανθρώπων, συμμέτοχοι σε ένα όραμα και αντιστεκόμενοι στην κρίση της εποχής δημιούργησαν ένα φορέα ο οποίος θα αναπληρώνει τα χαμένα εισοδήματα τους.

Στις 1/4/2012 ξεκίνησε να υλοποιείται η ιδέα του Α.Π.ΑΞ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΑΝΕΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ).

Όχι ακόμα σαν επιχείρηση, αλλά σαν ιδέα. Μια πανελλήνια "οικονομική κίνηση - συνεταιρισμός λαϊκης βάσης" στήριξης όλων μας και εξόδου από την κρίση Α.Π.ΑΞ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
Ο σκοπός ήταν να μπορεί ο καταναλωτής να ψωνίζει φθηνότερα τα ίδια προϊόντα τα οποία είναι υπερτιμημένα στην αγορά.
Η ιδέα όμως αντιμετώπιζε ένα βασικό πρόβλημα. Το πρόβλημα ήταν ότι δυστυχώς πολλοί καταναλωτές δεν έχουν καν τα χρήματα να ψωνίζουν ούτε τα φθηνότερα προϊόντα.
Έτσι η ιδέα εξελίχθηκε, ώστε να μπορεί ο κάθε καταναλωτής έχοντας τη δυνατότητα να χει και εισόδημα από το μάρκετ αυτό, να αποκτήσει ξανά την αγοραστική δύναμη που με την κρίση "τους" του πήραν.
Για κάθε προϊόν που πουλιέται στο σούπερ μάρκετ το 8% της τελικής του αξίας επιστρέφει στις οικογένειες που στηρίζουν το μάρκετ (προμήθειες) και το 55% από τα κέρδη επίσης επιστρέφει σε εκατοντάδες οικογένειες της Ελλάδας.
Από 1/4/2012 μέχρι πρόσφατα οι συνεργάτες του ΑΠΑΞ & ΕΛΛΗΝΙΚΟ είχαν στα χέρια τους ένα όραμα και μία υπόσχεση: Ότι θα ανοίξει το μάρκετ όταν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των 1.000 μελών σε μία περιοχή. 

Και ήδη στις 12 Ιουνίου του 2013 στην Αθήνα άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το πρώτο σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα, που πουλάει ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ! Το «Α.Π.ΑΞ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΧΑΡΝΩΝ».

ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ “ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΧΑΡΝΩΝ” ΣΤΗΝ ΛΕΟΦΩΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 257 –ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ, ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 30% - 40% ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΡΚΕΤ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΒΑΣΗ (ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ) ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ. 
Μπορείτε πλέον να πηγαίνετε και να αγοράζετε τα αγαπημένα σας προϊόντα αρκεί να πείτε το ονοματεπώνυμο αυτού που σας σύστησε (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΙΟΥ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ 5144). 
Με αγορές αξίας 20 μόνο ευρώ αποκτάτε κάρτα απλού μέλους για να αγοράζετε όποτε και ότι θέλετε. Επίσης μπορείτε να πάρετε μαζί σας και άλλους υποψήφιους ώστε να δουν το όφελος του να είναι κάποιος μέλος του Α.Π.ΑΞ & ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
Επικοινωνήστε μαζί μας ΜΕΣΩ FACEBOOK Ή ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ 6955804047 για περαιτέρω πληροφορίες. 
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΕΩΣ 30%.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
πηγή:facebook

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. http://www.newbusiness-newidea-saktsol1.blogspot.gr/

    Το Α.Π.ΑΞ. & Ελληνικό είναι μια Πρωτοποριακή Ιδέα με Κοινωνικό Χαρακτήρα.

    Μπορεί να μας βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο και να μας οδηγήσει στην οικονομική άνεση και ασφάλεια.

    Μία ιδέα η οποία μπορεί να κρατήσει τον κόσμο στον τόπο μας, μην ξενιτευτούμε εμείς και τα παιδία μας και να αρχίσει ξανά η οικονομική ζωή του τόπου και το ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΕΙ.

    Η ιδέα

    Η ιδέα είναι απλή, γεννήθηκε μετά το "ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ" και υλοποιήθηκε με την δημιουργία της εταιρίας Α.Π.ΑΞ. & Ελληνικό και έχει 4 σκέλη:

    1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ!

    2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ!

    3. ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ!

    4. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ για τα μέλη, μέσω του συστήματος της σύστασης μελών!

    Το 1ο πρατήριο δημιουργήθηκε στη Αθήνα ΑΠΑΞ & ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΧΑΡΝΑΙ (Λ. Δημοκρατίας 257).

    ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΑΙ ΤΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΑ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ 10049 (Απαιτείται ο κωδικός ατόμου που σας σύστησε για να εισέλθετε).

    ΚΑΛΕΣ ΦΘΗΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

    Δείτε επίσης το Video
    http://youtu.be/9XJ9gQt-7zo

    ΑπάντησηΔιαγραφή