ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΛΗΣ ΜΠΟΥΡΑΙΜΗΣ: ΞΑΝΑΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΥΛΗΣ


Την Τετάρτη 7 Αυγούστου στις 2.30 το μεσημέρι το Δημοτικό συβμούλιο Φυλής, σας καλεί σε ένα χορταστικό και δροσερό παιχνίδι, μιά όμορφη θεατρική παράσταση , όπου μεταξύ των υπολοίπων ο Δήμαρχος μας, Μπουραίμης Δημήτριος, θα παίξει με το αγαπημένο του εδω και χρόνια παιχνίδι, δηλαδή το Δημοτικό Ραδιόφωνο "ΞΕΝΙΟΣ 94,3 XFM".
Σας υπόσχεται ένα πανέμορφο Αυγουστιάτικο μεσημέρι,για μικρούς και μεγάλους φίλους,με πολύ χαρά...κέφι...γέλιο...ξεφάντωμα και φυσικά με ελεύθερη είσοδο, αρκεί να αγαπάτε και εσείς όπως κα
ι αυτός το παιχνίδι του.
Στο τέλος του παιχνιδιού, αλλά και κατά την διάρκεια του, ο Δήμαρχος, θα μοιράσει λεφτά... πολλά λεφτά, σε εκείνους που είναι πιστοί στα λόγια και τις υποσχέσεις του, δηλαδή σε εκείνους που είναι πρόθυμοι να πούν ψέματα και να θυμηθούν μαζί του πως ξαναπαίζεται η "Monopoly"!!!
Γιά τους υπόλοιπους, δηλαδή εκείνους που θέλουν να είναι νόμιμοι και όχι αδικημένοι... δεν χάθηκε ο κόσμος.
Αλλωστε οι Δημοτικές εκλογές φτάνουν σιγά σιγά, και όπως μας έχει συνηθίσει ο Δήμαρχος, κάπου εκεί κοντά, θα επαναλάβει το αγαπημένο του παιχνίδι, δίνοντας έτσι και σε αυτούς άφεση "αμαρτιών¨και λεφτά.....πολλά λεφτά!!!

"ΞΑΝΑΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΙΟ"
Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής
Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013
Ωρα έναρξης: 14.30

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

Δήμαρχος Φυλής: Μπουραίμης Δημήτριος

Quest Star:Νικητάκης Γεώργιος

Κομπάρσοι:
Οι Δημοτικοί του σύμβουλοι
πηγή:https://www.facebook.com/events

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια