Απάντηση σε ανάρτηση στο διαδίκτυο από το ΕΔΣΝΑ


Με αφορμή δημοσίευμα που καταφέρεται εναντίον του Γ. Σγουρού που αναρτήθηκε σε διαδικτυακό τόπο που αναπαράγει τοπικές ειδήσεις της Δυτικής Αττικής (www.doxthi.gr), κύκλοι του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής επεσήμαναν τα εξής:
«Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Αυτοί που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για το άθλιο επίπεδο διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική, αυτοί που
αντέδρασαν σε κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού του συστήματος διαχείρισης, αυτοί που απομύζησαν εκατομμύρια ευρώ για αντισταθμιστικά από τους πολίτες της Αττικής τα οποία κατασπατάλησαν και για τα οποία ουδέποτε έδωσαν λογαριασμό, αυτοί που αντί να προσέξουν το περιβάλλον της περιοχής χρηματοδότησαν προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και φιέστες έρχονται σήμερα να ζητήσουν και τα ρέστα.
Όλοι γνωρίζουν ότι σε μικρό χρονικό διάστημα αφότου ανέλαβε δράση στον ΕΔΣΝΑ ο Γιάννης Σγουρός άλλαξαν πολλά. Έγιναν οι διαγωνισμοί για τις 4 Μονάδες Επεξεργασίας και για την αποκατάσταση των 11 ΧΑΔΑ στην Αττική και στα νησιά, τα χρέη του ΕΔΣΝΑ μπήκαν σε μία σειρά και σταμάτησαν οι κατασχέσεις, τα μηχανήματα του ΕΔΣΝΑ επισκευάστηκαν, ο ΧΥΤΑ λειτουργεί κανονικά, εκκρεμότητες δεκαετιών επιλύονται.
Αλλά δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο καθένας.
Στις υβριστικές εμπαθείς και ψευδέστατες δηλώσεις, μια μόνο απάντηση αξίζει : «Ουαί υμίν υποκριτές και φαρισαίοι».

πηγή:http://edsna.gr/


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια