Αποκατάσταση ... βλάβης σε καλώδιο ΟΤΕ !



Αποκαταστάθηκε τελικά έπειτα απο αρκετές ημέρες ταλαιπωρίας το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε ύστερα απο βλάβη σε καλώδιο του ΟΤΕ.
Το περίεργο της υπόθεσης είναι οτι το καλώδιο ήταν ... πυροβολημένο και επηρέασε όχι μόνο το zefyri.net αλλά και αρκετούς άλλους συνδρομητές του ΟΤΕ και άλλων παρόχων.

Μέχρι να εντοπιστεί το πρόβλημα έπρεπε να περάσουν αρκετοί τεχνικοί του παρόχου για να πραγματοποιήσουν μετρήσεις και έλεγχο γραμμής και εν συνεχεία έπρεπε να περιμένουμε την γραφειοκρατική διαδικασία της ανάθεσης της βλάβης στον διαχειριστή της καλωδίωσης (βλέπε
ΟΤΕ).τεχνικοί ΟΤΕ

Οι τεχνικοί του ΟΤΕ είναι σε ετοιμότητα βέβαια, αφού περιμένουν τρία-τρία τα βαν των συνεργείων (καλύτερα και απο τους Χιώτες που πάνε δυο-δυο), σε γνωστή καφετέρια στα όρια του Ζεφυρίου, δίπλα απο το πάρκο Κ. Λιάρος.βαν ΟΤΕ
Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες απο διαφορετικές χρονικές στιγμές.

Θέλουμε να πιστεύουμε οτι το πυροβολημένο καλώδιο αλλά και η χρονο-καθυστέρηση ήταν στα πλαίσια της καθημερινότητας του Ζεφυρίου, αφού οι πυροβολισμοί είναι καθημερινή διαδικασία -και αν δεν ακουστούν σε κάποια γειτονιά προβληματιζόμαστε- και η φθορά αυτή δεν οφείλεται σε εσκεμμένη ενέργεια που σκοπό έχει την φίμωση του zefyri.net.

Τέλος καλό όλα καλά.
πηγή: zefyri.net.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια