ΤΑ 7 ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΙΟ 94,3



ΤΑ 7 ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΙΟ 94,3 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΥΛΗΣ : ΜΠΟΥΡΑΙΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ!!!

1) 30-10-2010:
Συνάντηση με τους εργαζόμενους της Δημοτικής Ραδιοφωνίας των Λιοσίων «Ξένιος FM 94,3» είχε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής με τον Συνδυασμό «Δύναμη Συμμετοχής», Δημήτρης Μπουραΐμης το μεσημέρι της Παρασκευής, 29 Οκτωβρίου.
Η συνάντηση, κατά την οποία ο κ. Μπουραΐμης ξεκαθάρισε πως ο «Ξένιος» είναι απαραίτητος, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του εκλογικού κέντρου της παράταξης, στη Πλατεία Δημαρχείου, στα Άνω Λιόσια.
Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Μπουραϊμης ανέφερε:
«Γνωρίζετε πολύ καλά τι έχει γίνει με τον ραδιοσταθμό «Ξένιος» στα Άνω Λιόσια. Την ίδια στιγμή που οι εργαζόμενοι δεν πληρώνονται, ο ραδιοσταθμός χρησιμεύει ως ένα μεγάλο πλυντήριο για να ξεπλυθούν τα ανομήματα και να ξεπληρωθούν υποχρεώσεις. Αυτά που σας λέω δεν είναι δική μου άποψη, είναι η άποψη της πλειοψηφίας των εργαζομένων.
Αυτό είναι και το πρώτο ζήτημα.
Αν ένας δημοτικός ραδιοσταθμός μετατρέπεται σε μια υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης του εκάστοτε δημάρχου ώστε μέσα απ” αυτόν να κάνει ότι δεν του επιτρέπουν οι νόμοι να κάνει, τότε τι μπορούμε ειλικρινά να συζητήσουμε;
Τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να λειτουργούν σας προβολείς. Να φωτίζουν. Γιατί διαφάνεια σημαίνει φως. Αν τα μέσα ενημέρωσης αντί να φωτίζουν, συσκοτίζουν, τότε η δημοκρατία δεν θα λειτουργήσει. Θα παρακμάσει, θα καταντήσει φτηνή πόρνη που θα πηγαίνει με όποιον της δίνει τα περισσότερα. Είμαι βέβαιος ότι έχετε δει όλοι τους Ιππείς του Αριστοφάνη.
Σας θυμίζω ότι εκεί ο Δήμος αναπαριστάνεται ως ένας βαρήκοος γέρος που προτιμά όποιον του κάνει τα πιο αισχρά χατίρια και του λέει τις πιο γλοιώδεις κολακείες. Εκεί οδηγούμαστε όλοι μαζί όταν τα μέσα ενημέρωσης είναι ελεγχόμενα και ταυτισμένα με την εξουσία, την όποια εξουσία.
Πιστεύω ότι η ύπαρξη δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών μπορεί να προσφέρει πολλά υπό τις εξής προϋποθέσεις:
1. Διασφάλιση της ανεξαρτησίας τους από την όποια εξουσία.
2. Διασφάλιση της οικονομικής τους βιωσιμότητας χωρίς να βασίζονται σε δημοτικό χρήμα.
3. Ανάδειξη του τοπικού τους χαρακτήρα και επιμονή στην υποστήριξη των συμφερόντων της περιοχής.
4. Επιμονή σε ένα πρόγραμμα που θα υπηρετεί τον πολιτισμό και τις τοπικές ιδιαιτερότητες, όταν αυτές υπάρχουν.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση της Δημοτικής Ραδιοφωνίας, εμείς θα κάνουμε ότι πρέπει ώστε αφενός να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και στη συνέχεια να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις που σας ανέφερα.
Υπάρχει όμως ένα ακόμη σημείο που θεωρώ σημαντικό. Πιστεύω ότι το μέλλον του ραδιοφώνου περιλαμβάνει και την εικόνα.
Πρέπει να πάμε σε ένα υβριδικό μοντέλο μίξης ήχου και εικόνας όπου η πληροφορία και η διασκέδαση θα έχει ραδιοφωνική ταυτότητα αλλά ταυτοχρόνως θα έχει και εικόνα. Το διαδίκτυο είναι μια καλή πλατφόρμα γιατί είναι φθηνή, γρήγορη και τώρα υπάρχει σε πολλά σπίτια.
Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει μέλλον στο ραδιόφωνο αν δεν μπει και η εικόνα στο πακέτο προσφερόμενων υπηρεσιών. Νέοι δρόμοι ανοίγονται με το διαδίκτυο, ας τους περπατήσουμε».
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:ΨΕΜΑΤΑ!!!
ΣΗΜΕΡΑ.....2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.....ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ...ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!!!

2) 6-7-2011:
Την επαναλειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού «Ξένιος», ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Φυλής, Δημήτρης Μπουραΐμης. Μιλώντας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 6 Ιουλίου, ο Δήμαρχος γνωστοποίησε ότι ο σταθμός πρόκειται, σύντομα, να εκπέμψει και πάλι και ότι προτίθεται να αγοράσει τον αναγκαίο τεχνικό εξοπλισμό, καθώς, όπως είναι γνωστό, ο πομπός του έχει κλαπεί από το Ποικίλο όρος, εδώ και τέσσερις μήνες. Δήλωσε ακόμα ότι ο Δήμος θα αναλάβει το σύνολο των χρεών της επιχείρησης που έχουν δημιουργηθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου. Εκφράζοντας τη θέση της διοίκησης του Δήμου, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφωνίας Νίκος Λιόσης εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο την πρόσληψη τεχνικού συμβούλου, ο οποίος, όπως είπε, θα εισηγηθεί σχετικά με τη νομική μορφή της επιχείρησης και τους τρόπους εξυγίανσής της. Ο οικονομικός σύμβουλος είναι η εταιρία του Γιώργου Νικητάκη, ενώ θα γίνει προσπάθεια να υπαχθει στο άρθρο 99.
Αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση τόνισε ότι, από τον έλεγχο που πραγματοποίησε ο ορκωτός ελεγκτής προέκυψε πως η επιχείρηση οφείλει στο προσωπικό, στα ασφαλιστικά ταμεία και στους προμηθευτές περί τα 8 εκατ. Ευρώ. Διαβεβαίωσε ακόμα ότι εντός των ημερών πρόκειται να αρχίσει διάλογο με τους εργαζομένους και δεσμεύθηκε ότι, όταν εγκριθεί ο νέος προϋπολογισμός, θα αρχίσει, σταδιακά, από το Δήμο, η εξόφληση των οφειλομένων σε αυτούς. Τέλος, ανέφερε ότι θα δώσει, εντός των ημερών, την 90σέλιδη έκθεση του ελεγκτή, στους επικεφαλής των παρατάξεων, προκειμένου να λάβουν γνώση και εκτίμησε ότι σε, περίπου, ενάμιση χρόνο θα έχει ολοκληρωθεί η εξυγίανση της επιχείρησης.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:ΨΕΜΑΤΑ
ΣΗΜΕΡΑ...2 χρόνια μετά,καμία επαναλειτουργία του σταθμού δεν έγινε και κανέναν καινούργιο ραδιοφωνικό εξοπλισμό δεν αγόρασε!!!

3) 21-12-2011:
Δημοτικό συμβούλιο με τo εξής θέματα γιά τον ΞΕΝΙΟ...
Α)Λήψη απόφασης για λύση και εκκαθάριση της Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφωνίας Άνω Λιοσίων (ΔΕΡΑΛ).
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:ΨΕΜΑΤΑ
ΣΗΜΕΡΑ.....1,5 χρόνο μετά και καμία εκκαθάριση δεν έχει γίνει, όπως επίσης και καμία ενημέρωση απο τον εκκαθαριστή κύριο Νικητάκη γιά το που βρίσκεται η διαδικασία...έχει ξεκινήσει άραγε;

4) 21-12-2011:
Δημοτικό συμβούλιο με τo εξής θέματα γιά τον ΞΕΝΙΟ...
Β)Λήψη απόφασης για μεταφορά του προσωπικού της Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφωνίας Άνω Λιοσίων (ΔΕΡΑΛ) στο Δήμο Φυλής.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:ΨΕΜΑΤΑ
ΣΗΜΕΡΑ.....1,5 χρόνο μετά, και καμία μεταφορά δεν έχει γίνει.

5) 21-12-2011:
Δημοτικό συμβούλιο με τo εξής θέματα γιά τον ΞΕΝΙΟ...
Γ)Λήψη απόφασης για δημιουργία «Διεύθυνσης Ραδιοφωνίας και Διαδικτυακής Ενημέρωσης» στις υπηρεσίες του Δήμου ΦΥΛΗΣ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:ΨΕΜΑΤΑ
ΣΗΜΕΡΑ.....1,5 χρόνο μετά, και φυσικά καμία διεύθυνση ραδιοφωνίας δεν δημιουργήθηκε στον Δήμο.

6) 17-1-2012:
Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπουραΐμης, η μεταφορά των εργαζομένων στον Δήμο θα γίνει υποχρεωτικά, δηλαδή χωρίς την υποβολή αίτησης από την πλευρά τους.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:ΨΕΜΑΤΑ!!!
Μας ζητήθηκε τότε αίτηση μεταφοράς στον Δήμο,και διαβεβαίωσαν τους εργαζόμενους πως όσοι δεν υπογράψουν την αίτηση θα αποζημιωθούν και θα απολυθούν.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:ΨΕΜΑΤΑ
ΣΗΜΕΡΑ....1,5 χρόνο μετά, και καμία μεταφορά στον Δήμο δεν έγινε παρά τις μαζικές αιτήσεις των εργαζομένων γιά αυτήν.Φυσικά και καμία αποζημίωση και απόλυση δεν έγινε σε κανέναν απο αυτούς που δεν είχαν υπογράψει δήλωση μεταφοράς.

7) 6-6-2012:
Δημοτικό συμβούλιο....
Ο δήμαρχος κ. Μπουραίμης, υποστήριξε ότι τα περιουσιακά στοιχεία και η άδεια του σταθμού, θα περιέλθουν στο Δήμο και ενδεχομένως στο μέλλον να υπάρχει η δυνατότητα λειτουργίας ραδιοφωνικού σταθμού, ή δημιουργίας διεύθυνσης ραδιοφωνίας στο Δήμο.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:ΨΕΜΑΤΑ
ΣΗΜΕΡΑ.....1 χρόνο μετά, η άδεια του σταθμού με πρόσφατη απόφαση του ΕΣΡ μεταβιβάστηκε στους απλήρωτους εργαζόμενους του σταθμού!!!!

ΤΑ 7 ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΙΟ 94,3 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΥ...
Συνεχίστε την ανάγνωση
Από: Xenios XFM

πηγή:https://www.facebook.com/groups

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια