ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

φωτό από http://www.fylarhos.blogspot.gr


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Δημοτική αρχή του Δήμου Φυλής διέκοψαν την 18η  διάθεση προϊόντων  χωρίς μεσάζοντες που είχε οργανωθεί το Σάββατο 1 Ιούνη από την «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης πολιτών Δήμου Φυλής».

Είμαστε εργαζόμενοι, άνεργοι, υποαμοιβόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, χαμηλοσυνταξιούχοι ή καταφέρνουμε να εξασφαλίσουμε κάποια μεροκάματα το μήνα. Άλλοι δεν έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε τις βασικές μας ανάγκες ή να πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας. Άνθρωποι που θέλουμε να αντισταθούμε
σε όλη αυτή την κατάσταση. Εδώ και τέσσερα χρόνια ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Είμαστε μάρτυρες της διάλυσης του κοινωνικού κράτους, της κατάρρευσης της υγείας, της παιδείας και της ασφάλισης. Η αυτοοργάνωση και η αλληλεγγύη είναι η δική μας αντίσταση είναι ο μόνος δρόμος για να μην παραδοθούμε ως κοινωνία στη μοναξιά και την απόγνωση, στον εφησυχασμό και τον κανιβαλισμό, στον εκφασισμό και τις ρατσιστικές τάσεις. Αλληλεγγύη με αυτοοργάνωση σε εθελοντική βάση σε ρήξη με το ανταγωνιστικό σύστημα και τις μνημονιακές πολιτικές. Για να ξαναϋφάνουμε τον κοινωνικό ιστό που βρίσκεται σε διάλυση, σε αντίθεση με την φιλανθρωπία-θέαμα.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. Το σύνθημα «κανένας μόνος του στην κρίση», συμπυκνώνει τη δική μας πρωτοβουλία και προσπάθεια που ξεκίνησε η «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης πολιτών Δήμου Φυλής».   
Σκοπός μας είναι να ενεργήσουμε όλοι μαζί, να καλλιεργήσουμε την αλληλεγγύη, να εμπνευστούμε και να διαμορφώσουμε άλλες μορφές κοινωνικής πραγματικότητας, που θα μας βγάζουν απ’ την απομόνωση, θα μας απελευθερώνουν και θα μας κάνουν πιο δυνατούς.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τη Δημοτική αρχή, ότι οι δράσεις αλληλεγγύης, οι κοινωνικές πρωτοβουλίες, οι διαθέσεις προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς, θα συνεχιστούν, για όλες και όλους τους κατοίκους της πόλης που η Δημοτική Αρχή Φυλής δυστυχώς δεν εκπροσωπεί.


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ποια δημοτικη αρχη ρε; ειστε καλα; η δημοτικη αστυνομια εφαρμοσαι απλα το νομο. μπορει να ειστε ανεργοι και να υποφερεται αλλα οι δηθεν προστατεσ των φτωχον παραγωγοι πουλαναι χωρις αδειες και αποδειξεις οπου γουσταρουναι... δεν ειναι ετσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή