Γιώργος Πάντζας: "Υπάρχει και άλλος δρόμος: της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης και της δημοκρατίας"



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 10/6/2013
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΗ 10Η  «ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ  ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 


Ο Γιώργος Πάντζας, μαζί με τη Βουλευτή Επικρατείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Θεανώ Φωτίου, παρευρέθησαν την Κυριακή 9/6 στη 10η «Διανομή Τροφίμων Χωρίς Μεσάζοντες» που πραγματοποιήθηκε στο Ζεφύρι του Δήμου Φυλής. Η διανομή πραγματοποιήθηκε από την Κίνηση Αλληλεγγύης Κατοίκων και Εργαζομένων Φυλής, η οποία έκλεισε ένα χρόνο στήριξης του κινήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χωρίς Μεσάζοντες.

Ο Γιώργος Πάντζας, στα πλαίσια της εκδήλωσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Αυτή η προσπάθεια και οι αγώνες ενός χρόνου, αποδεικνύουν ότι υπάρχει και άλλος δρόμος. Ο δρόμος της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης και της δημοκρατίας και όχι αυτός της ελεημοσύνης, που επέλεξαν για εμάς αυτοί που μας οδήγησαν στη φτώχεια και στην ανέχεια. Συνεχίζουμε τον αγώνα στηρίζοντας τους συμπολίτες μας. Κανένας μόνος του στην κρίση, όλοι μαζί για μια Ελλάδα χωρίς μνημόνια και εξαθλίωση.»


Επίσης στη συγκέντρωση των κατοίκων του Κρυονερίου, που διαμαρτύρονται για την τοποθέτηση και λειτουργία κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε απόσταση 30 μέτρων από σχολείο, συμμετείχε το Σάββατο 8/6 ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Γιώργος Πάντζας. Στη συγκέντρωση, που είχε ιδιαίτερη επιτυχία, συμμετείχαν όλοι οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της περιοχής, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κρυονερίου, ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Διονύσου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, φορείς της περιοχής και πλήθος κατοίκων.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι ζήτησαν την απομάκρυνση της κεραίας, θέμα για το οποίο ο Γιώργος Πάντζας είχε καταθέσει, από την προηγούμενη εβδομάδα, σχετική Αναφορά στη Βουλή. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, ο Βουλευτής, ο Δήμαρχος, οι φορείς και οι δημότες συνομίλησαν με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου στο οποίο έχει εγκατασταθεί η κεραία και του εξέφρασαν το αίτημά τους για την απομάκρυνσή της, προκειμένου να προστατευτεί η υγεία των παιδιών.




Πολιτικό Γραφείο
Γιώργου Πάντζα
Βουλευτή Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ
Τηλ. 210 3708387


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια