ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ: ΑΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΣ, ΚΑΤΑΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ!!!




40.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ!
του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Σε καιρό απίστευτης λιτότητας, με σχεδόν ενάμισι εκατομμύρια πολίτες άνεργους, άλλους καταχρεωμένους κι άλλους να κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, ο Δήμος Φυλής, ένας δήμος χρεωμένος και υπό επιτήρηση, επιβαρύνει με απίστευτες δαπάνες τους δημότες του. Έχει εγγράψει στις δαπάνες του 40.000 ευρώ μόλις πριν από λίγες μέρες για αμοιβές καλλιτεχνών, ενώ χιλιάδες είναι τα ευρώ που έχει ξοδέψει για το πανηγύρι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης. Σχεδόν 5.000 ευρώ έχει πληρώσει το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού για την προμήθεια μελανιών για τα φωτοτυπικά μηχανήματα!
Δείτε και τραβήξτε τα μαλλιά σας!
Α. Αριθμός Απόφασης 61/29-4-2013: Αμοιβές καλλιτεχνών σε εκδηλώσεις= 40.000 ευρώ!




«Ομόφωνα αποδέχεται την εισήγηση του Προέδρου και εγκρίνει την Ψήφιση πίστωσης του Κ.Α. 15.6114.0001 με τίτλο " Αμοιβές καλλιτεχνών σε εκδηλώσεις " ποσού 40.000,00€.

Αναθέτει στον κ. Πρόεδρο για τα περαιτέρω. Αφού έγινε η πράξη αυτή υπογράφεται.

Ο Πρόεδρος
ΣΚΑΜΑΝΤΖΟΥΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ»
Α. Αριθμός Απόφασης 16/30-4-2013: Κλλιτεχνική συμμετοχή στον εορτασμό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης 1599,00 ευρώ!
«Ότι για την απρόσκοπτη σύννομη λειτουργία του Ν.Π.Δ.Δ απαιτείται η παροχή της υπηρεσίας για καλλιτεχνική συμμετοχή στον εορτασμό Αγ. Κων/νου & Ελένης προϋπολογισμού 1.599,00 € (με Φ.Π.Α) η οποία λόγω ποσού μπορεί να ανατεθεί απευθείας.
Αποφασίζει



Εγκρίνει την παροχή της υπηρεσίας για καλλιτεχνική συμμετοχή στον εορτασμό Αγ. Κων/νου & Ελένης προϋπολογισμού 1.599,00 € (με Φ.Π.Α) με απευθείας ανάθεση.
Αναθέτει την ανωτέρω υπηρεσία στην Χ… ΕΥ…, κέντρο διασκέδασης- εστιατόριο- υπηρεσίες εκτέλεσης Μουσικών έργων έναντι του ποσού των 1.599,00 € με Φ.Π.Α.»
Β. Αριθμός Απόφασης 8/22-5-2012: για καλλιτεχνική συμμετοχή
στον εορτασμό Αγ. Κων/νου & Ελένης = 4.500 ευρώ

Ο κ. Σκαμαντζούρας ο οποίος έχει βάλει την υπογραφή του σχεδόν σε όλα τα παραπάνω έξοδα, είπε: "Οι αμοιβές καλλιτεχνών πρόκειται για κωδικό. Σε αυτό τον κωδικό με τα 40.000 ευρώ περνάνε οι καρέκλες, τα ηχεία και οι αμοιβές βεβαίως. Όπως για παράδειγμα ήρθε ο καλλιτέχνης κ. Γιώτης και πήρε 2.000 ευρώ και η κ. Κολητήρη άλλα 2.300 ευρώ" (Λες και είναι στραγάλια)!
--Δεν είναι τρελά τα ποσά αυτά κ. Πρόεδρε;
Πρόεδρος: «Είναι τρελά ποσά να κάνεις μια 4ήμερη εκδήλωση με 6.000 ευρώ;
--Κατ’ αρχήν εμείς τα βγάζουμε περισσότερα. Αλλά έστω, πείτε μας σας παρακαλώ, σε καιρό πρωτοφανούς κρίσης, που ο δημότης δεν έχει να πληρώσει τα χαράτσια, θα του πάρουν το σπίτι κι εσείς κάνετε αυτές τις εκδηλώσεις με τα χιλιάδες ευρώ τις οποίες χρεώνετε στον πολίτη, πράττετε σωστά;
Πρόεδρος: Τι να σας, πώ, αυτή είναι η άποψή σας! Εμείς κάνουμε τεράστιες εκδηλώσεις με πολύ χαμηλό budget. Συνεχώς κατεβάζουμε το budget αλλά δεν μπορούμε και να μη κάνουμε τίποτα. 
--Ο Δήμος Φυλής είναι σε επιτήρηση ή όχι;
Πρόεδρος: Αυτά να τα βρείτε με τον Δήμαρχο, κύριε Βραχιολίδη.
--Εσείς δεν γνωρίζετε εάν είστε υπό επιτήρηση;
Πρόεδρος: Στείλτε μας ένα έγγραφο που να μας απαγορεύει να κάνουμε τις εκδηλώσεις! 

Όπως ήδη έχει δημοσιευτεί στον τύπο, ο Δήμος Φυλής βρίσκεται σε κατάσταση επιτήρησης, έχει κτυπήσει «κόκκινο» εξαιτίας «μαύρης τρύπας» 24 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς στον προϋπολογισμό έχει εγγράψει έσοδα από αντισταθμιστικά οφέλη του ΧΥΤΑ, από τα οποία ένα μεγάλο μέρος δεν προβλέπεται να δοθούν από τον Ειδικό Διαβαθμικό Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ). Κάτι που δεν έχει κρύψει ούτε ο νυν Δήμαρχος κ. Δ. Μπουραΐμης ο οποίος παρέλαβε χρέη από τις προηγούμενες δημοτικές διοικήσεις του κ. Παπαδήμα και του κ. Παππού.
Ο κ. Μπουραϊμης παρά το ότι τον αναζητήσαμε και αφήσαμε μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο, δεν εμφανίστηκε!

"Ελεύθερη Ώρα"

makeleio.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια