Τουρνουά Μπάσκετ 3χ3 στο Ζεφύρι



Τουρνουά Μπάσκετ 3χ3 διοργανώνει ο Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου στις 15 και 16 Ιουνίου 2013 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λυκείου Ζεφυρίου.

Η εκδήλωση αφορά παιδιά δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.
Οι διοργανωτές υπόσχονται πολλά δώρα και βραβεία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 απο τις 18:00 εώς τις 20:00στο
Κλειστό Γυμναστήριο όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.
Πληροφορίες και στο τηλέφωνο: 6977 863 604.

Να σχολιάσουμε όμως οτι η ημέρα υποβολής συμμετοχών είναι μόνη μία και αυτή είναι η παραμονή των αγώνων (!) αλλά και οι ώρες είναι περιορισμένες. Μακάρι να υπάρξει συμμετοχή.

Το δεύτερο σχόλιο όμως είναι πιο σημαντικό και αφορά την σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων στο τουρνουά αλλά και όλων όσων αθλούνται στο συγκεκριμένο γυμναστήριο μιας και η κατάστασή του είναι τραγική εώς άθλια αρκετό καιρό τώρα.Ισως οι διοργανωτές να καταφέρουν να το συμμαζέψουν λίγο πριν το τουρνουά, ποιός ξέρει;

Δείτε μερικές φωτογραφίες απο την κατάσταση του γυμναστηρίου.Για το χάλι αυτό δεν ξέρουμε αν ευθύνεται ο ΔΑΣ, η Δημοτική Αρχή ή ο ΟΕΚ αφού το κτίριο είναι δίπλα σε σχολικό συγκρότημα και πιθανολογούμε οτι μπορεί να του ανήκει.
Ποιός όμως το έχει την ευθύνη για την συντήρησή του;

κλειστό γυμναστήριο λυκείου Ζεφυρίου

κλειστό λυκείου Ζεφυρίου τοίχοι mdf

Ας μας απαντήσει κάποιος.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια