ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΕΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθρόα ήταν η προσέλευση των δημοτών στην ιατρική κινητή μονάδα, που φιλοξενήθηκε για επτά ημέρες στο Δήμο Φυλής, δίπλα από τα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, στην πλατεία Ηρώων. Η κινητή μονάδα παρείχε υπηρεσίες σε συνολικά 467 δημότες, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου με τον Τομέα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που εκπονεί το πρόγραμμα Προληπτικής Υγιεινής και Αγωγής Υγείας με τίτλο «Νοιάζομαι για την υγεία μου».
Την κινητή μονάδα επισκέφθηκαν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της ο


Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μπουραΐμης, οι Αντιδήμαρχοι Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Νίκος Λιόσης και Δ.Ε. Ζεφυρίου κ. Γιώργος Ραφτέλης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, κ. Παναγιώτης Δρόλιας, οι οποίοι ευχαρίστησαν γιατρούς και νοσηλευτές για την προσφορά τους και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το σημαντικό έργο που επιτελέστηκε αλλά και για την ανταπόκριση των δημοτών στο πρόγραμμα.
Οι δημότες είχαν τη δυνατότητα να εξεταστούν δωρεάν από παθολόγο, να κάνουν έλεγχο της αρτηριακής τους πίεσης, ηλεκτροκαρδιογραφικό έλεγχο, μέτρηση σακχάρου, μέτρηση χοληστερόλης, σπιρομέτρηση και οφθαλμολογική εξέταση στο πλαίσιο του προγράμματος του ΕΕΣ, το οποίο υποστήριξε η κινητή μονάδα του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν».

            

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια