Πρόσκληση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής 28-05-2013 και ώρα 12:30


Share on twitter.
Άνω Λιόσια 22-05-2013
Αριθ.Πρωτ.: 21876
Π Ρ Ο Σ …………………………………...
Π   Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ Η  Σ  Η
Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα της δημοτικής ενότητας Άνω Λιοσίων, έδρα του Δήμου Φυλής, στην Αίθουσα Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στις 28-05-2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30, για να συζητήσουμε στην με αρ. 2 συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τα ποιο κάτω θέματα :

1. Καθορισμός περιγράμματος δόμησης εντός του ΚΧ 203 – χώρος πρασίνου της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου για κατασκευή Δημοτικού Αναψυκτηρίου.
2. Τροποποίηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου στο Ο.Τ. 363 της Πολεοδομικής Ενότητας Αγ. Γεωργίου Άνω Λιοσίων.
3. Τροποποίηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου στο Ο.Τ. Γ 1638 της Πολεοδομικής Ενότητας Πανοράματος Άνω Λιοσίων.
4. ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ «ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ» του ΤΣΑΚΑΛΗ ΙΩΑΝΝΗ-ΜΑΡΙΟΥ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ επί της οδού ΣΩΤΗΡΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ 9 στην Δημοτική Ενότητα ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ του ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ.
5. EΓΚΡΙΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ «ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ, ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΠΟΤΑ, ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ, ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ» του ΧΑΖΛΑΡΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ του ΣΠΥΡΙΔΩΝ επί της οδού ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ & ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΛΙΟΣΗ στην Δημοτική Ενότητα ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ του ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ.
6. Έγκριση αντικατάστασης άδειας λειτουργίας καταστήματος <<ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ-ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ>> της εταιρίας <<ΑΦΟΙ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.>> με υγειονομικό εκπρόσωπο τον Ανδριόπουλο Αλέξιο του Δημητρίου επί της οδού Λ.Φυλής αρ.213 & Ακομινάτου αρ.1 στην Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής.
7. Έγκριση αντικατάστασης άδειας λειτουργίας καταστήματος <<ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ>> της εταιρίας <<ΑΦΟΙ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΙ ΑΕΒΕ>> με υγειονομικό εκπρόσωπο τον Ευαγγελίδη Δημήτριο του Κυριάκου επί της οδού Δημαρχείου αρ.21 & στην Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής.
8. Έγκριση αδείας λειτουργίας καταστήματος <<ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ>> της Παπαδήμα Κωνσταντίνας του Δημητρίου επί της οδού Δημαρχείου 15 & Αχαρνών του Δήμου Φυλής.
9. Έγκριση αδείας λειτουργίας καταστήματος <<ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ>> του Μοσχόπουλου Νικόλαου του Ανδρέα επί της οδού Λ. Φυλής 135 στην Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής.
10. << Έγκριση αδείας λειτουργίας καταστήματος <<Γραφείο Τελετών>> της Κλεισιάρη Μαρίας του Θεοδώρου επί της οδού Αθηνών 54 στην Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής>> .
11. Ανάκληση της άδειας εκμετάλλευσης περιπτέρου της Σοφίας Παππού λόγω θανάτου της και ανάκληση της άδειας μίσθωσης του περιπτέρου της στον Σαμπατάκη Μιχάλη λόγω λήξης της μίσθωσης, επί της οδού Φυλής και Στρατηγού Λιόση στην Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων.
12. Ανάκληση της άδειας εκμετάλλευσης περιπτέρου του Σεμβάλ Σταύρου λόγω θανάτου του και ανάκληση της άδειας μίσθωσης του περιπτέρου του στον Γκιόσα Γεράσιμο λόγω λήξης της μίσθωσης, επί της οδού Αχαρνών και Αθηνών στην Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων.
13. Ανάκληση της άδειας εκμετάλλευσης περιπτέρου του Βορέα Ιωάννη λόγω θανάτου της και ανάκληση της άδειας μίσθωσης του περιπτέρου της στην Δερβιτζάκη Μαρία λόγω λήξης της μίσθωσης, επί της οδού Στρατηγού Λιόση και Σωτήρη Πέτρουλα στην Δημοτική Ενότητα.
14. Ανάκληση της άδειας εκμετάλλευσης περιπτέρου του Γκίκα Αναστάσιου λόγω θανάτου του και ανάκληση της άδειας μίσθωσης του περιπτέρου του στην Κρητικού Ειρήνη λόγω λήξης της μίσθωσης, επί της οδού Παναγίας Γρηγορούσης 15 στην Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου.
15. Έγκριση εισήγησης στο Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής για την κατάργηση ή μη της χηρεύουσας θέσης περιπτέρου επί της οδού Στατηγού Λιόσης και Σωτήρη Πέτρουλα.
16. Έγκριση εισήγησης για τον καθαρισμό του συνολικού αριθμού θέσεων περιπτέρων στο Δήμο Φυλής.
17. Έγκριση εισήγησης στο Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής για την κατάργηση ή μη της χηρεύουσας θέσης περιπτέρου επί της οδού Παναγιάς Γρηγορούσης 15 Ζεφύρι.
18. Έγκριση εισήγησης στο Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής για την κατάργηση ή μη της χηρεύουσας θέσης περιπτέρου επί της οδού Αχαρνών και Αθηνών στα Άνω Λιόσια.
19. Έγκριση εισήγησης στο Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής για την κατάργηση της χηρεύουσας θέσης περιπτέρου επί της οδού Λ. Φυλής και Στρατηγού Λιόση.
20. Λειτουργία περιπτέρου χωρίς άδεια εκμετάλλευσης περιπτέρου.
21. Έγκριση εισήγησης προς το Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής <<Κανονισμός Λειτουργείας Περιπτέρων Δήμου Φυλής>>.
22. Έγκριση μίσθωσης άδειας περιπτέρου από την Ειρήνη Κολιού στην Βασιλική Κουκουσά.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Π.Ζ. – ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΠΟΥΡΑΪΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια