Μια εικόνα χίλιες λέξεις


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόεδρος ΕΔΣΝΑ και Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός:
«Σε άριστη κατάσταση ο ΧΥΤΑ Φυλής μετά την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης. Μια εικόνα χίλιες λέξεις»

Σε λειτουργία παραδίνεται από αύριο ο Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων της Φυλής μετά την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης που πραγματοποιήθηκαν από τον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής.
Οι εργασίες, οι οποίες διήρκεσαν συνολικά δύο ημέρες, πραγματοποιήθηκαν κυρίως στο ημερήσιο μέτωπο διάθεσης των απορριμμάτων, με στόχο τη βέλτιστη περιβαλλοντικά λειτουργία
του χώρου, και με γνώμονα τη διασφάλιση της απρόσκοπτης διέλευσης και απόρριψης των στερεών αποβλήτων.
Στο πλαίσιο των εργασιών έγινε μεταξύ άλλων προώθηση, διάστρωση, συμπίεση και εδαφοκάλυψη των απορριμμάτων, ώστε ο χώρος να είναι σε άριστη κατάσταση, και να προστατεύεται πλήρως το περιβάλλον.
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός τόνισε ότι «Καλώ τους εργαζομένους στον ΕΔΣΝΑ να συνεχίσουν και να εντείνουν αυτήν την προσπάθεια για να διατηρήσουμε την ίδια εικόνα και στη συνέχεια για την προστασία του περιβάλλοντος».


Δυο μέρες χρειάστηκαν για να γίνει ο ΧΥΤΑ Φυλής όπως φαίνεται στην φωτογραφία που έστειλε μαζί με το Δελτίο Τύπο ο ΕΔΣΝΑ . Αλλά ξέχασε να μας στείλει την παρακάτω φωτογραφία το πως θα είναι ο ΧΥΤΑ σε λίγο καιρό.

προϊόν φωτομοντάζ 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια