Ανακοίνωση Περί των Λιτανειών της Παναγίας από την Ι.Μ. Κλειστών στα Άνω Λιόσια και τη Φυλή.




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

Κατόπιν συνεννοήσεως των ενδιαφερομένων μερών, το πρόγραμμα της καθόδου του αντιγράφου της σεπτής εικόνος της Παναγίας της Ι. Μ. Κλειστών προς τις ενορίες των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων και Κοιμήσεως Θεοτόκου Φυλής κατηρτίσθη ως εξής:

  1. Σάββατο του Ακαθίστου, 20 Απριλίου 2013, ώρα 15:00: Παράκληση της Παναγίας στο καθολικό της Μονής, μετά το πέρας της οποίας το αντίγραφο της σεπτής εικόνος θα παραδοθεί υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου κ. Αθηναγόρου με την συνοδεία των μοναζουσών της Ιεράς Μονής εις τους λιτανευτές της, για την έναρξη της λιτανείας προς τον Ι. Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.
     
  2. Σάββατο του Λαζάρου, 27 Απριλίου 2013, ώρα 15:00: Παράκληση της Παναγίας στο καθολικό της Μονής, μετά το πέρας της οποίας το αντίγραφο της σεπτής εικόνος θα παραδοθεί υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου κ. Αθηναγόρου με την συνοδεία των μοναζουσών της Ιεράς Μονής εις τους λιτανευτές της, για την έναρξη της λιτανείας προς τον Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Φυλής.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια